Nyt fra Accept Auto: Michael Seest-Østergård er ny direktør

Accept Auto til forrige BilFestival

Fra 1. oktober 2024 tiltræder Michael Seest-Østergård (58), der i dag er commicial manager hos det K.W. Bruun ejede Bilabbonnement A/S, som ny direktør i Accept Auto A/S.

Michael Seest-Østergaard overtager stillingen fra Palle Hjørringgaard, der har valgt at søge nye udfordringer.

Michaels lange erfaring med både forretningsudvikling, innovative leasing- og finansieringsløsninger og ledelse af teams er et perfekt match til rollen som ny direktør for Accept Auto A/S.

Jeg er sikker på, at han med sine kompetencer hurtigt vil lære vores del af branchen og Accept Auto A/S at kende, og tage selskabet til nye højder, udtaler Erik S. Rasmussen, bestyrelsesformand i Accept Auto A/S.

Jeg glæder mig, både til at få lov til at stå i spidsen for en organisation, der er er synonym med de solide produkter, forhandlerne efterspørger, men også til at møde medarbejderne og forhandlere, siger Michael Seest-Østergård, kommende direktør i Accept Auto A/S.

Michael bor med sin familie i Køge, og har tidligere bl.a. været ansat hos Andersen Leasing A/S, Bavaria København A/S og NCG Finans A/S, og har derudover en baggrund som bankuddannet.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt adm. direktør Erik S. Rasmussen på tlf. 40414399.