Nyt fra ABAS Miljøservice: Vagtskifte i bestyrelsen

Dansk Bilbrancheråd er repræsenteret i bestyrelsen hos ABAS Miljøservice, og nu har der været et skifte, hvor Anders Larsen fra Undal Autoservice indtræder efter at Steffen Amdi Pedersen er udtrådt.

Tidligere bestyrelsesmedlem af hovedbestyrelsen i Dansk Bilbrancheråd Steffen Amdi Pedersen har valgt at udtræde af ABAS Miljøservices bestyrelse.

Som Steffen Amdi Pedersens afløser har ABAS Miljøservices bestyrelsen nu budt Anders Larsen velkommen!

Anders Larsen er medlem af Dansk Bilbrancheråds hovedbestyrelse og udpeget af Dansk Bilbrancheråd. Han deltog i sit første bestyrelsesmøde i ABAS Miljøservice fredag d. 5. april 2024.

Om Anders Larsen

Anders Larsen er 3. generations mekaniker og indehaver af Undal Autoservice i Frederiksværk, som har 50-års jubilæum i år. Virksomheden er overtaget i 2007 efter Anders Larsens far, og drives på et værdisæt omkring tillid, troværdighed og anstændighed.

Anders fortæller selv om sit valg om at være aktiv foreningsmand;

Udover at drive min egen virksomhed er jeg også en aktiv deltager i branchens udvikling og fremtid. Som medlem af Hovedbestyrelsen i Dansk Bilbrancheråd er jeg med til at forme fremtiden for vores erhverv og sikre, at vi fortsat lever op til de højeste standarder.

Jeg er stolt medstifter og næstformand for "Tun din fremtid", en kampagne der arbejder for at tilskynde flere unge til at forfølge en karriere som mekaniker. Det er min passion at inspirere og være mentor for den næste generation af mekanikere og sikre, at de får de bedste muligheder for succes.”

Anders Larsen er desuden formand for Dansk Bilbrancheråds lokalforening Nordsjællands Autoreparatør Forening, ægtemand til Katrine og far til to teenagepiger på 13 og 16 år. Han er en ægte madentusiast, vinelsker og bruger gerne ferierne på at udforske Danmarks smukke landskaber og charmerende byer.

ABAS Miljøservice er meget glade for at byde Anders Larsen velkommen i ABAS’ bestyrelse med den erfaring, han tager med sig, og de ser frem til et stærkt samarbejde.