Nye lokalforeningshjemmesider på vej

Smugkig på DBR Vendsyssels nye lokalforeningshjemmeside

Nu er der nye hjemmesider på vej til de 29 DBR Lokalforeninger, hvis hjemmeside udbydes af Seek4Cars.

I løbet af den kommende uge, påbegyndes en opdatering af lokalforeningshjemmesiderne. 

Hjemmesiderne har nyt design og en bedre integration med Google, så den digitale synlighed forøges for både lokalforeningerne og for værkstederne. De nye hjemmesider koster ikke ekstra, men er en del af abonnementsservicen.

Tidsplan
Alle af de 29 lokalforeningshjemmesider bliver løbende opdateret til den nye version gennem den næste måneds tid. Første lokalforening, der opdateres, er DBR Vendsyssel, som bliver lagt online i løbet af den kommende uges tid.

Når det bliver tid til de følgende lokalforeninger, så modtager bestyrelsesmedlemmerne i den pågældende lokalforening en mail herom.

Det kan de nye sider

De nye lokalforeningshjemmesiders styresystem er opdateret, så de snakker bedre sammen med Google. Google har nemmere ved at se siderne og forstå indholdet, så Google kan vise siderne for de internetbrugere, det er relevant for. 

Desuden snakker de nye lokalforeningshjemmesider bedre sammen værkstedshjemmesider, og for dem som har sin værkstedshjemmeside gennem Seek4Cars eller en profil på Seek4Cars, er der en endnu bedre integrations - og dermed synlighed overfor søgemaskiner. 

Desuden er designet optimeret og moderne.

Henvendelse

Hvis du vil vide mere eller er interesseret i Seek4Cars produkter, så kontakt Kim Espersen: Mobil:  +45 29 906 222 eller på e-mail: kim@seek4Cars.net.