Ny tilmeldingsfrist: Bliv en bedre leder

SMVdanmark har forlænget fristen for tilmelding til deres praktisk orienteret lederuddannelse, hvor du som leder og driftsansvarlig i din virksomhed er i centrum. Den nye frist er 1. oktober.

Tilmelding til Dansk Bilbrancheråds administrationschef Jesper Teslak-Larsen på jtl@dbr.dk eller tlf. 30207862

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd kan du deltage i SMVdanmarks lederuddannelse.

Uddannelsen tager udgangspunkt i din hverdag som leder af din virksomhed.

Kort om uddannelse

Uddannelsen er en sammenhængende uddannelse opdelt på flere moduler hen over året. Hermed er der mulighed for at arbejde konkret med, hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme hos dig i virksomheden.

Der bliver taget udgangspunkt i hverdagens praksis, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Der bliver gået i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventes det også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

Uddannelsen gennemføres af dygtige konsulenter fra ’Ledelse - med vilje’ og ’Inzpirator’, der har mange års erfaring med praktiske lederuddannelser til små og mellemstore virksomheder. Over 150 ejerledere har gennemført i årene 2016-2021, og de har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.

Hvordan foregår det?

Vi lærer forskelligt, og derfor er forløbet præget af forskellige former: Deltagerne skal være aktive, løse opgaver og i øvrigt ved at arbejde ude og inde, i grupper, makkerpar eller alene. Kurset bliver gennemført med afveksling og ved brug af mange forskellige metoder. Aktivitet vil blive prioriteret fremfor stillesiddende arbejde. SMVdanmark lover faktisk, at det bliver både sjovt, spændende og samtidig lærerigt.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater og relationer.

Resultater betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om flere ordrer, effektive arbejdsgange og sikker kundehåndtering hos alle medarbejdere.

Relationer er det, der sker mellem medarbejderne, mellem medarbejderne og ledelsen samt ikke mindst ift. kunder eller potentielle kunder. Gode relationer giver mulighed for at motivere medarbejderne og sikre deres trivsel – og samtidigt undgå dyre konflikter.

Tag en smagsprøve…!

Uddannelsen er indrettet med 5 moduler á 2 dage og 1 modul á 1 dag. Modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler. Her kan du opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen.

Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere. For SMVdanmark synes kun det er rimeligt, at man gerne vil vurdere, om uddannelsen er brugbar før man forpligter sig til alle 6 moduler.

Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets moduler. Formålet hermed er, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet og dermed opnår en god fortrolighed i gruppen.

Praktisk info

•    Tilmelding til Dansk Bilbrancheråds administrationschef Jesper Teslak-Larsen på jtl@dbr.dk eller tlf. 30207862 senest 1/10 2022 – modul 1 afholdes 26.-27. oktober 2022
•    Hvor: Kursuscenter Brogården i Middelfart
•    Pris: Modul 1 koster 6.750 kr. Alle moduler 37.125 kr. Alle priser er ekskl. moms og forudsætter medlemskab af Dansk Bilbrancheråd eller SMVdanmark.
•    Læs mere på SMVdanmark.dk

Henvendelse

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviserne: Michael Jensen på tlf. 51 24 07 86 og Ole Nielsen på tlf. 40 88 37 84 eller administrationschef i Dansk Bilbrancheråd Jesper Teslak-Larsen på jtl@dbr.dk eller tlf. 30207862.