Ny kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd

Foto: Adam Pade
Majbrit Berthelsen er ny kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd
Majbrit Berthelsen er ny kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd

Dansk Bilbrancheråd har fået ny kommunikationschef, som begyndte i stillingen i sidste uge. Det er Majbrit Berthelsen, som har en baggrund indenfor kommunikation og formidling.

Majbrit skal stå for, at I medlemmer får al den information og viden, som I har brug for, samt at holde jer opdateret på nyheder i branchen. I kommer til at møde hende både i nyhedsbrevene, på de sociale medier og hvor Dansk Bilbrancheråd ellers har en stemme, samt til messer og sociale begivenheder.

Desuden skal hun være med til at udvikle og løfte Dansk Bilbrancheråds eksterne kommunikation, så rådet får en endnu stærkere og mere synlig profil. De første opgaver bliver at opdatere rådets kommunikationsstrategi, samt udbygge den digitale kommunikation med jer medlemmer.

En grøn profil

Majbrit Berthelsen kommer med en atypisk baggrund for organisationen, da hun er uddannet biolog og tidligere også har arbejdet med vejr og klima. Dermed har hun en speciel interesse i bæredygtighed og i de grønne historier - en baggrund, der blandt andet skal synliggøre branchens grønne profil.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og lære branchen at kende. Det er et helt nyt område for mig, men jeg kan allerede nu se, at min interesse for bæredygtighed passer rigtig godt ind i det arbejde, som medlemmer af Dansk Bilbrancheråd laver.

Her handler det om at passe godt på de ressourcer, som vi allerede har taget i brug, for eksempel bilerne, og få givet dem et langt liv i stedet for at købe nyt hele tiden” siger Majbrit Berthelsen.

Du kan hjælpe Majbrit godt i gang med at formidle om og til branchen, ved at komme med ideer til historier og emner, som fortjener fokus. Du kan kontakte hende på enten mail eller telefon:

Mail: mb@dbr.dk

Tlf: 40184884