Mulighed for ekstra indtjening ved udlejning af dit firmas biler.

Hvis du har ekstra værksteds- eller salgsbiler i din virksomhed, som ikke er på vejene altid, så kan du få en ekstra indtjening ved at leje dem ud til private igennem Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner Værkstedernes Indkøbsforening og deres AutoKonzept Biludlejning.

AutoKoncept stiller et omfattende administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop - www.lejbilen.dk         

Autoconzept skriver selv på deres hjemmeside henvendt til forbrugeren.

Her får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. 

Autokonzept Biludlejning har en bred flåde af lejebiler i alle bilklasser. Alt fra store og små personbiler til minibusser, varevogne og flyttebiler. Derfor kan vi altid tilbyde dig en lejebil, som passer til lige netop dit behov. 

De lokale udlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoforhandlere og autoværksteder fordelt over hele landet. Alle vores biler er derfor serviceret af dygtige fagfolk, så du kan altid regne med at leje en bil hvor alt fungerer som det skal.

Vi glæder os til at se dig i vores udlejningsforretning, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Hos os får du altid god og professionel service! 

Du kan læse mere her om, hvad det kræver af dig, at komme i gang KLIK HER

For yderligere information, så kontakt Værkstedernes Indkøbsforenings kørende konsulenter Jens Spanggaard på telefon 4144 3019 (Jylland og Fyn) eller Ole Dissing, tlf. 2029 9289 (Sjælland og Øerne).