Motorstyrelsen lancerer sin egen podcast

Motorstyrelsen lancerer sin egen podcast. Den er for alle med interesse i registrering og afgiftsberegning af køretøjer i Danmark.

Motorstyrelsen oplyser i en pressemeddelelse, at den fejrer sin 4-års fødselsdag den 1. juli med at lancere sin egen podcast. Podcast fra Motorstyrelsen er til alle med interesse for registrering og afgiftsberegning af køretøjer i Danmark. Samtidig giver podcasten også lytterne et indblik i vores arbejde i Motorstyrelsen.

Motorstyrelsen arbejder løbende med at nå bredt ud med vejledning om afgifter på biler, motorcykler og andre motorkøretøjer. I dag sker det blandt andet via hjemmesiderne skat.dk og motorst.dk, via vejledningsmateriale og i informationskampagner.

“Vi ønsker at gøre vores vejledning tilgængelig for så mange som muligt, og derfor forsøger vi os også konstant med nye metoder og platforme. Vi håber, at vi med vores nye podcast kan nå ud til endnu flere, der er interesserede i vores arbejde med at sikre, at alle betaler de korrekte motorafgifter i Danmark”, siger Motorstyrelsens direktør, Jørgen Rasmussen, der selv medvirker i det første afsnit.

Alle afsnit af Podcast fra Motorstyrelsen bliver tilgængelige på Motorstyrelsens hjemmeside og på diverse podcastplatforme, fx Apple Podcast og Podbean.

Første afsnit af Podcast fra Motorstyrelsen bliver offentliggjort på fredag den 1. juli 202