Mekanisk svigt fra Top udgår - ind kommer vores helt nye TopGaranti Forsikring.

TopGaranti slår konkurrenterne af banen - Dansk Bilbrancheråd kan nu tilbyde jer, til salg til jeres kunder, den helt nye og væsentligt forbedret mekanisk svigt-forsikring, som blandt andet inkluderer elbiler! 

Fra 1. juni 2023, har du muligheden for at sælge TopGaranti Forsikring til dine kunder, som er Dansk Bilbrancheråds nye revolutionerende forsikring, som udbydes i samarbejde med Topdanmark.

TopGaranti er en helt ny og væsentlig forbedret mekanisk svigt-forsikring, som forholder sig til den bilpark, som kører ude på gaderne i dag, fx dækker TopGaranti - som noget helt nyt for denne type forsikring -  også el- og hybrid- biler!

Det er en stærk og tidssvarende forsikring, som Dansk Bilbrancheråd i samarbejde med Topdanmark har sammensat, og som tilbyder en af markeds bedste forsikringsløsninger!

Forsikringen erstatter den tidligere Mekanisk Garantiforsikring, som fra torsdag d. 1. juni, ikke længere sælges.

Nogle af de vigtigste ændringer med TopGaranti er, at;

Hybrid- og pluginhybrid

TopGaranti Forsikringen kan tegnes på benzin-, diesel- og hybrid-/plug-in-hybridbiler op til 350 HK eller en nyvognspris under 1 million kroner inkl. alle afgifter, hvis bilen er under 10 år gammel og har kørt mindre end 180.000 km. Dette er en stor ændring da både hybrid- og plug-in hybrider nu er med og da man har opgraderet antallet HK til 350.

Elbiler

TopGaranti kan ligeledes og som noget helt nyt tegnes på el- biler op til 410 HK eller en nyvognspris under 1 million kroner inkl. alle afgifter, hvis bilen er under 10 år gammel og har kørt mindre end 180.000 km. Denne dækning har ikke før været muligt, men der er store forventninger til, at vi med denne nye dækning kan ramme endnu flere EL- bils kunder med TopGaranti. (Forsikringen dækker ikke bilens batterier.)

Forøget dækningssum

Udover dette, er der i den nye TopGaranti en væsentlig forøget dækningssum i selve produktet. Hvor den tidlige forsikring dækkede op til kr. 30.000,- pr. forsikringsår, er der i TopGaranti nu en dækningssum på kr. 45.000,- pr. forsikrings år.

Dette gør, at det på mange aldrende biler er muligt at få dækket selv de helt store mekaniske nedbrudsreparationer, da summen i mange tilfælde vil dække det fulde beløb for en erstatningsmotor eller gearkasse.

Dette får du ud af at sælge forsikringen

TopGaranti er et produkt, som du kan tilbyde dine kunder, så de opnår en større økonomisk sikkerhed ved køb af en brugt bil.

Hvis en bil med TopGaranti får en skade, som er omfattet af TopGaranti, så skal skadens udbedres hos et medlem af Dansk Bilbrancheråd - erfaringen viser, at kunden formentligt vil vælge dig som sælger af forsikringen, og ellers vælge en af dine medlemskollegaer.

Hvis kunden ikke har en skade i forsikringsperioden, får du ved udløb af forsikringen, en tilbagebetaling af en del af forsikringsgebyret! Dette er også et nyt tiltag, som sikrer dig en endnu større fordel ved at forhandle TopGaranti Forsikringer.

Sådan sælger du TopGaranti Forsikring

På Dansk Bilbrancheråds intranet under punktet  "TopGaranti Forsikring" finder du alle de relevante informationer omkring det nye produkt. Det er også her, du tegner TopGaranti forsikringen via linket "tegn TopGaranti". Derefter vil i komme ind til den i forvejen velkendte; "opret forsikringsformular".

Forsikringen kan tegnes på bilerne nedenfor efter en mekanisk gennemgang på værkstedet.

Forsikringen kan tegnes på benzin-, diesel- og hybrid-/plug-in-hybridbiler op til 350 HK eller en nyvognspris under 1 million kroner inkl. alle afgifter, hvis bilen er under 10 år gammel og har kørt mindre end 180.000 km. 

Forsikringen kan tegnes på el- biler op til 410 HK eller en nyvognspris under 1 million kroner inkl. alle afgifter, hvis bilen er under 10 år gammel og har kørt mindre end 180.000 km.

Mekanisk Garantiforsikring kan per 31. maj 2023 ikke længere sælges, men dækker fortsat på Mekanisk Garantiforsikrings vilkår frem til de tegnede forsikringers udløb.

Læs mere om Dansk Bilbrancheråds stærke nye forsikring på Intrantettet under Virksomhed - TopGaranti Forsikring.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt administrationschef Jesper Teslak-Larsen på jtl@dbr.dk eller tlf. 30207862.