Medlemslærling vandt DM i Skills 2024 - nu venter EM og VM!

Landsformand Henrik Pedersen ønsker medlems-lærling Magnus Skov Nielsen tillykke med titlen som vinder af DM i Skills for personvognsmekanikere 2024.

Dansk Bilbrancheråds medlemsværksted This Auto i Vrå's lærling Magnus Skov Nielsen vandt DM i Skills i kategorien personvognsmekanikeren. Nu er den dygtige lærling udtaget til Skills-landsholdet og skal deltage i EM og VM!

Der er god grund til, at Dansk Bilbrancheråds medlemsværksted This Auto i Vrå kan være stolt.

I april vandt deres lærling Magnus Skov Nielsen titlen som Danmarks bedste unge mekaniker, da han vandt DM i Skills i kategorien personvognsmekaniker. 

Og nu er Magnus Skov Nielsen også blevet udtaget til Skills-landsholdet og skal deltage i både EuroSkills og WorldSkills. 

EuroSkills og WorldSkills

EuroSkills er Europamesterskaberne for erhvervsuddannelseselever og unge håndværkere.

EuroSkills bliver afholdt hvert andet år og i 2025 er Danmark vært for EuroSkills, når mesterskaberne finder sted i Herning. Læs mere her

Tidligere har konkurrencen om at blive Europas bedste elev/unge håndværker været afholdt i hhv. Rotterdam, Lissabon, Spa, Lille, Göteborg, Budapest og Graz i 2021.

I 2023 blev EuroSkills afholdt i Gdansk, hvor medlemslærling Jeppe Præstiin Mikkelsen, ansat hos medlem Pro Tech Biler i Ringkøbing, høstede en flot sølvmedalje i kategorien for personvognsmekanikere. 

WorldSkills er verdensmesterskaberne for elever på erhvervsuddannelser og unge håndværkere, og holdes hvert andet år. Næste gang i september 2024 i Frankrig. Lyon. Danmark har tidligere deltaget af flere omgange og høstet en del medaljer. 

Denne gang med deltagelse af Magnus Skov Nielsen. 

Dansk Bilbrancheråd er sponsor

Dansk Bilbrancheråd arbejder intenst på, at skaffe flere unge mennesker til branchen. Rådet bidrager aktivt på flere fronter, som fx Tun Din Fremtid-kampagnen, støtte til Erhvervsskolernes Rollemodels-program og DM i Skills.

Derfor bakker rådet - præcis som ved EuroSkills i 2023 - også op om mekanikerlærling Magnus Skov Nielsens deltagelse i det præstige-fyldte EuroSkills og WorldSkills. 

Dansk Bilbrancheråd er sponsor, hvilket er med til at muliggøre deltagelse for medlemslærlingen, så han kan vise andre unge, hvor fedt og spændende mekaniker-faget er.

Dansk Bilbrancheråd ønsker medlem This Auto i Vrå og deres lærling Magnus Skov Nielsen tillykke med den flotte udtagelse til Skillslandsholdet og den kommende deltagelse i både EuroSkills og WorldSkills. Vi ser frem til at følge Magnus Skov Nielsen til mesterskaberne.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt Lærlingekonsulent Lucas Thelander Hultgren på lth@dbr.dk eller 30200848.