Mail fra Gjensidige Forsikring

Dansk Bilbrancheråd har modtaget flere henvendelser fra medlemmer, der er blevet bedt om informationer af Gjensidige Forsikring. 

Flere medlemmer har modtaget en mail fra Gjensidige Forsikring om samarbejde i forbindelse med karrosseriskader. Det er både værksteder, som allerede er en del af Gjensidige Forsikrings skadesnetværk samt skadesværksteder, der ikke er.

Mailen hedder "Intro bilag vedr. RFI (Request for information) for reparation af autoskader" og Gjensidige Forsikring bruger her udtrykket RFI som betyder; forespørgsels om informationer.

Tilbud på skadesreparation
Mailen, som Gjensidige har udsendt, handler om priser og ydelser på autoskadesarbejde. De er på jagt efter værksteder, der kan levere udført skadesarbejde til laveste pris.

De ønsker, at I udfylder og returnerer vedhæftet Excel-fil med de priser og ydelser, som I og jeres autolaker tilbyder.

Data vil herefter blive gennemgået og Dansk Bilbrancheråd vurderer, at forsikringsselskabet så udvælger de skadesværksteder med laveste pris til fremtidige skadesarbejder. Det er hvad erfaring fra branchen viser. 

Det er op til jer, om I vil udfylde den vedhæftede excel-fil. 

Hvis værkstedet udfylder skemaet med - for forsikringsselskabet - acceptable priser, så vil værkstedet formentlig blive tilbudt at blive en del af forsikringsselskabets reparationsnetværk. 

Statistik
Hvis værkstedet gerne vil udfylde Excel-arket for Gjensidige, så husk at det er blevet muligt at se statistik i Autotaks/FORSI på, hvor meget i laver for de forskellige forsikringsselskaber.

I kan her også se jeres nuværende aftaler, og hvornår priserne i aftalerne er blevet reguleret.

Mangler du Gjensidige i Autotaks
Mange medlemmer kan på nuværende tidspunkt ikke vælge Gjensidige Forsikring i Autotaks på grund af deres udvalgte skadesnetværk. Derfor skal et værksted, hvis de har kunder, der er forsikret hos Gjensidige, kontakte forsikringsselskabet, for at få åbnet midlertidigt.

Henvendelse

Har du spørgsmål, da kontakt teknisk konsulent Finn Larsen på fl@dbr.dk eller tlf. 51309369.