Kvinde-netværksgruppen starter igen efter en Covid-19 pause

Møde i en af de seks regionsgrupper under Kvinde-netværket

 

Dansk Bilbrancheråds Kvinde-netværksgruppe starter igen efter en Covid-19 pause. Gruppen består på nuværende tidspunkt af cirka 60 kvinder fordelt i 6 regionale grupper, og der er plads til mange flere kvinder.

Nu begynder regionalgrupperne under Kvinde-netværksgruppen igen at mødes, og i november vil der være møde i alle regionalgrupperne.

De seks regionalgrupper er fordelt med tre i Jylland, en på Fyn og to på Sjælland. Mødedatoerne i hver gruppe er sat internt i grupperne. Du kan kontakte tovholder for Kvinde-netværksgruppen Pia Egeskov for at høre hvornår og hvor, at der er møde i din region.

Hvem kan være med i Kvinde-netværksgruppen?

Kvinde-netværksgruppen er for alle kvinder i virksomheder, der er medlem af Dansk Bilbrancheråd. Det er underordnet, om du er mester, svend, lærlinge, bogholder, medhjælpende hustru, chef eller andet - så længe at du er kvinde, så er du velkommen.

Gruppen er skabt af Dansk Bilbrancheråds kørende konsulent, Pia Egeskov, for at skabe et forum for kvinder, hvor man kan dele både faglige fifs såvel som private oplevelser. Pia Egeskov siger selv om gruppen:

"I Kvinde-netværksgruppen får du sparret omkring hverdags udfordringer, skabt interne netværk, du får mere indsigt i bilbranchen og benyttet dig af fordelene ved at være medlem af Dansk Bilbrancheråd. Og så får du hygget og grint sammen med andre kvinder i branchen."

Sådan foregår møderne

Der afholdes ca. 3 - 4 årlige møder i regionsgrupperne samt et landsdækkende møde en gang om året.

Datoerne og stedet for møderne i regionalgrupperne aftales internt i grupperne for hver gang. Typisk mødes man på skift hos de forskellige medlemmer. 

Strukturen for møderne varierer mellem grupperne, hvor nogle har en dagsorden og andre ikke har. Uanset om der er dagsorden eller ej, så er møderne hyggelige og lærerige.

Er du nysgerrig på Kvinde-netværksgruppen og er kvinde, så send en mail eller ring til netværksgruppens tovholder Pia Egeskov, tlf. 40640511 eller skriv til pia@dbr.dk