Koncilium - Kom med på ESG-forløb målrettet autobranchen til nedsat pris!

Dansk Bilbrancheråds nye samarbejdspartner Koncilium har netop sat ESG-forløbet “Kom i Gang Med Bæredygtighed i Din Virksomhed – AUTO” til salg og tager dermed forskud på den søde juletid. Her er nyt fra Koncillium:

Julen falder tidligt i år! ESG-forløbet “Kom i Gang Med Bæredygtighed i Din Virksomhed – AUTO” er netop sat til salg.

Som en tidlig julegave fra Koncilium til dig, får du nu chancen for at erhverve dig Konciliums ESG-forløb med 10% rabat, hvis du køber inden d. 22. december 2024.

Det eneste du skal gøre, er at skrive koden “KØRNERPRIKKER” ved køb af forløbet som du finder lige her www.koncilium.dk/produkter-ydelser

Meeen hvad er det nu lige du får ud af ESG-forløbet?

På blot 9 uger klædes virksomheder i autobranchen på til selv at kunne skabe en strategisk ESG-indsats, som er i tråd med ny lovgivning, og som rent faktisk giver mening for den enkelte virksomhed i branchen. Du lærer, hvordan virksomheden arbejder med ESG nu og i fremtiden, så du ikke skal have fat i en ekstern konsulent (vi er altså dyre i timen!) for at gøre arbejdet for dig år efter år.

Forløbet skydes i gang med en fysisk kickoff-dag d. 6. februar 2024, hvor vi spiser sammen og kaster os ud i, hvad ESG er og hvordan autobranchen kan arbejde strategisk med løjerne, så virksomheden selv får noget ud af arbejdet.

De øvrige 5 moduler foregår digitalt, så du undgår unødig transporttid og ikke behøver hive halve og hele dage ud af en i forvejen travl kalender. Arbejdet foregår altså fra din egen behagelige stol og kan passes ind i de øvrige daglige gøremål.

Hvert modul har sit eget emne og frigives på fastsatte datoer, så du har tid til at arbejde i dybden med ét område ad gangen inden det næste starter. Du guides via videopræsentationer og peg-og-klik gennemgange af værktøjerne igennem hele processen fra dataindsamling til implementering. Formatet gør, at du kan se og gense alle videoerne og tilgå materialet igen og igen. Også næste år.

Helt konkret får du
 

 • Viden om ESG kogt helt ind til benet leveret gennem korte videopræsentationer og med reference til autobranchen, så du ikke spilder tid på ligegyldigheder
 • Konkrete værktøjer og metoder til dataindsamling, strategilægning og implementering, som gør, at din virksomhed hurtigst og nemmest kan komme i gang selv
 • Klimaregnskabs-skabelon i Excel med automatisk CO2-beregning og diagram opstillinger, så du bare skal plotte virksomhedens data ind
 • Medarbejderoversigts-skabelon i Excel med automatisk optælling og diagram opstillinger
   
 • Fleksibilitet idet al viden er optaget i korte videoer og det hele derfor kan gennemgås fra din egen pind
   
 • En økonomisk overkommelig løsning til en brøkdel af prisen af, hvad en konsulent tager for at gøre arbejdet for dig
   
 • Diplom ved gennemførelse af alle modulerne

Kort sagt, får du her en komplet ESG-pakke specialudviklet til autobranchen med alt du skal bruge for at leve op til udefrakommende krav og samtidig kunne udnytte arbejdet strategisk til egen vinding.

Det er immervæk sjovere at gøre noget, når man også selv får noget ud af det...

Henvendelse

Hvis du også vil i gang med ESG og ønsker at komme med forrest i køen om (erhvervs)kunderne, så kan du læse mere om forløbet på www.koncilium.dk/produkter-ydelser eller kontakte personen bag Koncilium; Hella Vang Thirstrup på tlf. 26727270 eller mail hella@koncilium.dk.

Du kan også kontakte Dansk Bilbrancheråds kommunikationschef Majbrit Berthelsen på tlf. 40184884 eller mb@dbr.dk.

Vedhæftet er en pjece omkring forløbet samt priser.