Koncilium - Husk rabatten!

Rabatten på 10% på ESG-forløb skræddersyet autobranchen gælder til og med fredag d. 22. december 2023. Så skynd dig at tilmelde din virksomhed til Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner Konciliums ESG-forløb.

Du tilmelder din virksomhed på www.koncilium.dk/produkter-ydelser og gør brug af rabatten, ved at skrive koden “KØRNERPRIKKER” ved køb.

Det bliver både lærerigt, udfordrende, (lidt) sjovt og indsigtsfuldt, for ikke at nævne hammer relevant!

Reglerne træder i kraft om kun 2 uger

Den 1. januar 2024 træder EU's nye bæredygtigheds rapporterings-direktiv (CSRD) og de 12 ESG-rapporterings-standarder (ESRS) i kraft og alle større virksomheder pålægges at ligestille deres finansielle præstationer med deres bæredygtighedspræstationer. Som nævnt flere gange, spreder kravene sig som ringe i vandet ud gennem værdikæderne – altså til dig.

Jeg vil så gerne, at I i autobranchen kommer med ombord, når skibet lægger fra kaj, så ikke der først, når bølgen skvulper ind over bredden, gribes til årer og der må padles afsted i efterdønningerne. Jeg er på “jeres side” og har skabt ESG-forløbet her for at hjælpe jer rigtig godt fra start.

I har pivtravlt, jeg ved det!

I har travlt nok i forvejen med både SERMI, vinterhjul, obligatoriske miljøuddannelser og alt muligt andet. Netop derfor er forløbet skabt for at nedbringe arbejdsbyrden, som er forbundet med ESG-arbejdet, så der ikke spildes tid på ligegyldigheder og værktøjerne er udviklet til at arbejde for dig.

Alt (på nær kickoff-dagen d. 6. februar 2024) foregår online, så du kan passe arbejdet ind i de øvrige gøremål. På den måde skal du ikke hive hele dage ud af kalenderen, men kan klare det hele fra kontoret.

Helt konkret udarbejder du

  • Klimaregnskab
    i Excelskabelon skræddersyet autobranchen med automatiske CO2-beregninger og fokus på særligt scope 1 og 2, samt affaldshåndtering i scope 3 (det mest presserende for jer)
  • Medarbejderoversigt
    i Excelskabelon med automatiske omregninger af alle relevante sociale datapunkter
  • ESGnøgletalsoversigt
    som er det komplette overblik over virksomhedens ESG-præstationer
  • Strategi
    som omsætter dødssyg rapportering til handlingsorienterede mål, så processer kan optimeres og virksomhedens værdi øges.
  • Diplom på gennemførelse
    som du kan fremvise og bruge i markedsføringen af ESG-indsatsen

Du får kort sagt, alt hvad der er nødvendigt for at efterleve ESG-krav og samtidig skabe en virksomhed i trivsel.

Hvis du vil med forrest i køen om kunderne, så er der stadig 10% at hente til og med fredag 22. december med koden ”KØRNERPRIKKER”.

Læs mere om forløbet på www.koncilium.dk/produkter-ydelse

Henvendelse

Kontakt personen bag Koncilium; Hella Vang Thirstrup på tlf. 26727270 eller mail hella@koncilium.dk.

Du kan også kontakte Dansk Bilbrancheråds kommunikationschef Majbrit Berthelsen på tlf. 40184884 eller mb@dbr.dk.

Vedhæftet er en pjece omkring forløbet samt priser.