Kom til VIP-arrangement på Jyllandsringen til DS3- og TCR-finalerne

Igen i år kan du som medlem komme med Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtids lærlingeracingteam til et eksklusivt VIP-arrangement til DM-finalen ved Jyllandsringen søndag d. 29 september.

Tun Din Fremtid-kampagnens lærlingeracingteam, skal i aktion og køre for sidste gang i år og i denne sæson ved finalen d. 29 september ved Jyllandsringen. Der er lagt op til et brag, hvor DU er inviteret med!

DM-Finalen ved Jyllandsringen tid og sted

Søndag d. 29. september 2024, v. Jyllandsringen, Kl. 9.00-18.00. 

VIP-arrangement for jer!

Som hovedsponsorer kan I igen i komme ud og se vores helt fantastiske lærlingeracingteam "in action", da Tun Din Fremtid nemlig igen i år har arrangeret et helt særligt VIP-sponsorarrangement for alle rådets interesserede medlemmer.

Begge Tun Din Fremtid-racere, DS3’eren og vores bil i TCR Kongeklassen skal dyste i den afgørende finale, hvor danmarksmesterskabet skal afgøres, og nu kan du møde alle Tun Din Fremtids fantastiske lærlinge i aktion, når de som hold skal sikre os sejren til årets sidste og absolut vigtigste race!

Tilmelding og program!

Det eneste du skal gøre, er at sende en mail med dit fulde navn, e-mailadresse og telefonnummer til vores studentermedhjælper, Simone Mcpherson på mail: skm@dbr.dk senest onsdag d.18 september, og så vil hun sørge for at du bliver tilmeldt!

Men skynd dig, for vi har kun 50 VIP billetter til rådighed, så det er først til mølle princippet, der gælder! Prisen er 1350 kr. pr. person, og det inkluderer en hel dag i meget lækre og eksklusive VIP-faciliteter, så du kan opleve finalen på fornemmeste vis!

SU: er senest d. 18. september! Og prisen inkluderer følgende lækre VIP-pakke:

  • Dagsbillet til FDM Jyllandsringen.
  • Adgang til de lækre VIP faciliteter.
  • Morgenmad fra kl. 9.
  • Lækker frokost.
  • Kaffe og kage om eftermiddagen.
  • Øl, vand, vin kaffe & te hele dagen.
  • Pitwalk og besøg hos vores lærlingeracingteam, Touringcar Academy – Tun Din Fremtid.
  • Møde med lærlingeteamets kørere og mekanikere.
  • Prisen er som skrevet 1350 kr/person + moms, og det er kostprisen.

Et præcist program og yderligere info vil tilgå de tilmeldte ugen op til løbet via mail, når den endelige køreplan for finalens løb er lagt fast.

Henvendelse

For tilmelding og/eller yderligere info, kontakt vores lærlingekonsulent, Lucas Hultgren, på mail: lth@dbr.dk eller på telefon; 30200848.

Dokumenter: