Kom til temadag om registreringsafgift

Kom til temadag 31. marts 2022, og hør blandt andet Motorstyrelsens Direktør Jørgen Rasmussen fortælle om styrelens adfærdsmodel for risikobaserede pristjek.

Dansk Bilbrancheråds næste ERFA-møde for bilforhandlere, den 31. marts i Odense, afholdes som en Temadag om registreringsafgift.

Medlemmer, der ikke er en del af ERFA-gruppen, er naturligvis også velkomne.

Tid og sted er:

Torsdag, den 31. marts 2022 - kl. 08.30 til 15.00
Teknisk Skole, Odense.

Vi er ved at planlægge det nærmere program, men sikkert er det, at direktør Jørgen Rasmussen aflægger arrangementet et besøg.

Vi får også besøg af øvrige medarbejdere og sagsbehandlere fra Motorstyrelsen, som skal holde oplæg om den nye afgiftsreform, værdiansættelse og dokumentation mv.

Programmet ligger ikke fast, men hovedemnerne er formentligt:

  1. Indlæg af Jørgen Rasmussen: Blandt andet Risikobaserede pristjek. Men sikkert også andre emner af betydning for samarbejdet mellem branchen og Motorstyrelsen.
  2. Indlæg af Motorstyrelsen: Motorstyrelsen informations og vejledningsmuligheder, herunder 1:1 vejledning.
  3. Indlæg af Motorstyrelsen:: Værdifastsættelse og dokumentation
  4. Indlæg af Motorstyrelsen: Den nye afgiftsreform – som ikke er så ny endda. Til gengæld har i formentligt nu gjort jer nogen erfaringer med problemområder, som vi måske kan adressere på dagen.

Vi arbejder også på, at få klemt et indlæg ind i programmet om, hvordan man bliver selvanmelder / selvangiver. Det ligger dog ikke fast endnu.

 

Tilmelding

Da der vil være et begrænset antal pladser, så er tilmelding til temadagen nødvendig.

Klik her for at tilmelde dig til dagen