Kom til DM i Skills 2024!

Til DM i Skills 2023 tiltrak Tun Din Fremtid-raceren og mekanikerholdet stor opmærksomhed.

Kom og besøg os på vores helt egen Tun Din Fremtid stand til DM i Skills 2024 d. 18. - 20. april i Roskilde, hvor Dansk Bilbrancheråd gentager succesen fra sidste år! Tun Din Fremtid-raceren og vores to dygtige rollemodeller og lærlinge står klar til at vise de unge, hvor fedt det er at være mekaniker. 

I midten af april summer Roskilde af energi og spænding, når lærlinge og elever fra erhvervsuddannelserne dyster om at blive Danmarks bedste inden for hvert sit fag. Et brag af nogle dage løber af stablen, hvor man hylder de uddannelser, som har allermest brug for opmærksomhed lige nu.

Efter succesen sidste år har Tun Din Fremtid-kampagnen igen i år en stand ved DM i Skills. Og vi vender tilbage stærkere end nogensinde. Standen vil igen være pyntet med al Tun Din Fremtid materiale; alt fra roll ups til rollemodeller klædt i t-shirts. Kampagnen har nu været aktiv i længere tid, og den har udviklet sig meget siden sidste år, hvor vi især er blevet mere synlige på de sociale medier.

Vi er glade for at kunne gentage succesen fra sidste år. Vi gør det jo netop for at fortælle og vise de unge, hvor fedt det er at være mekaniker og de mange muligheder uddannelsen bringer. Også en stor tak til Dansk Bilbrancheråd for at sponsorere standen igen i år, så vi fortsat kan sprede budskabet om, at de unge skal vælge at tune deres fremtid!

Det fortæller Lucas Hultgren, som er Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent og ansvarlig for standen til DM i Skills.

Formålet med at være til stede er at rekruttere og inspirere flere unge til at uddanne sig til mekaniker, og igen i år vil Tun Din Fremtid-kampagnens rollemodeller og mekanikerlærlinge fra Touringcar Academy - Tun Din Fremtid være til stede. Ligesom også medarbejdere fra sekretariatet vil være at finde på standen.  

Dansk Bilbrancheråd er desuden som vanligt vært for en hyggelig frokost fredag og lørdag for medlemmer og familier. Tilmelding nødvendig - se kontakt-oplysninger nedenfor.

Sted:

DM i Skills 2024 finder sted på Roskilde Dyrskueplads, Darupvej 19, 4000 Roskilde d. 18 - 20 april. Der er gratis adgang alle dage!

Program: 

Åbningsceremoni: Onsdag d. 17 april kl. 19 - 20:15 i Sceneteltet 

Torsdag: kl. 8 - 17

Fredag: kl. 8 - 17 

Lørdag: kl. 8 - 14

Afslutningsceremoni: Lørdag d. 20 kl. 14 - 15:30 i Sceneteltet

Deltagerlærlinge i DM i Skills 2024:

I alt deltager 6 lærlinge ansat på vores medlemsværksteder:

  • Personvognsmekaniker Benjamin Thorgaard Andersen, ZBC, Sørby Autocenter
  • Personvognsmekaniker Daniel André Pedersen, Campus Bornholm, Nordbornholms Auto
  • Personvognsmekaniker Magnus Skov Nielsen, TECHCOLLEGE, This Auto´ Vrå
  • Personvognsmekaniker Silas Henningsen, HANSENBERG, Grønnebæk Auto ApS
  • Autolakerer Zina Cecilie Magnussen, College360, Erling Høi-Nielsen
  • Lastvognsmekaniker Tobias Kjærgaard Madsen, TECHCOLLEGE, MAN Nordjylland A/S
  • Lastvognsmekaniker Niels-Peter Munk Landkildehus, Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle, Scangaard v/Thomas Søgaard

Henvendelse

Kontakt kommunikationschef Majbrit Berthelsen angående tilmelding til frokost på mail: mb@dbr.dk eller tlf. 40184884 senest torsdag d. 11. april.

Kontakt lærlingekonsulent Lucas Hultgren vedr. alle andre spørgsmål på email: lht@dbr.dk