Købstædernes Forsikring ringer snart til dig

Efter aftale med Dansk Bilbrancheråd, så ringer Købstædernes Forsikring snart til dig for at fortælle om de stærke medlemsfordele, du kan opnå.

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd kan du benytte dig af partneraftalen med Købstædernes Forsikring.

Det betyder, at du får forsikring til en god pris, bonusudbetaling og mange andre fordele.

På dine vegne har Dansk Bilbrancheråd allerede forhandlet sig frem til en rigtig god aftale, men det bliver bedre endnu. For Købstædernes Forsikring har nemlig nu noget til dig og dit værksted, du ikke får andre steder;

  • Købstædernes Forsikring dækker mod pludselig skade. Snubler du og ødelægger din motortester, er du dækket. Prøv at tjekke, om du er det i dag?
  • Glemmer du i løbet af året at rapportere nyanskaffelser dækket af forsikringen, erstatter Købstædernes Forsikring dem med 100%, selv om du i en periode er underforsikret. Gør din nuværende forsikring det?

Derfor kan det være en god ide at tage telefonen, når Købstædernes Forsikring ringer i løbet af de næste uger. Så kan de selv fortælle dig, hvor meget du får ud af partneraftalen med dem. 

Du er også altid velkommen til selv at tage kontakt til Købstædernes Forsikring på 33 45 74 71. De sidder parate til at hjælpe dig.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer til samarbejdet mellem Købstædernes Forsikring og Dansk Bilbrancheråd, så kontakt direktør Erik S. Rasmussen på tlf. 4041 4399 eller mail til esr@dbr.dk.