Julegave til branchen - Ny samarbejdspartner tilbyder vanvidsgarantier

Adm. direktør Erik S. Rasmussen og direktør i Vaviga Micael Heitmann ønsker hinanden tillykke med den netop indgåede samarbejdsaftale.

Dansk Bilbrancheråd har netop indgået en samarbejdsaftale med Vaviga, som tilbyder vanvidsgarantier, så du har sikkerhed for hurtig betaling af bilen, hvis den konfiskeres. 

Siden indførelsen af reglerne om konfiskation af tredjemands biler ved vanvidskørsel, har mange bilforhandlere og værksteder sovet utrygt af frygt for, at kunder eller mekanikere blev taget for vanvidskørsel i virksomhedens biler.

End ikke forsikringsselskabernes gratis tilbud om dækning har ændret herpå, for virksomhederne har oplevet det som vanskeligt at opnå dækningen. 

Men det er slut nu!

Men en vanvidsgaranti fra Vaviga ApS kan du sikre, ikke bare dine låne- og lejebiler, men også salgsbiler og kundebiler mod vanvidskørsel. Vavigas koncept er, at du får pengene for bilen senest 14 dage efter, at beslaglæggelse er sket. Det er da nemt. 

Du skal ikke tænke på en masse tovtrækkeri med myndigheder og medarbejder, alt det klare Vaviga. Værdien er du aldrig i tvivl om, den aftaler du i fællesskab med Vaviga ved aftalens indgåelse, ligesom den årlige afskrivning aftales ved aftalens indgåelse.

Kontakt Vaviga, hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om Vavigas løsninger, så ring til Vaviga på (+45) 70 70 75 76 eller kontakt Vaviga via deres kontaktformular. Så vender de tilbage til dig. 

Lukrative vilkår - også for dig, der allerede har indgået en aftale med Vaviga

Dansk Bilbrancheråds juridiske afdeling har været i tæt dialog med Vaviga for at få deres vilkår tilrettet, så de dækker optimalt.

Har du allerede tegnet en garanti hos Vaviga, så bliver du naturligvis automatisk omfattet af de nye, opdaterede vilkår, ligesom du, som medlem af Dansk Bilbrancheråd, fra 1. januar 2024 omfattes af de nye, lukrative priser. 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer til samarbejdet, da kontakt vicedirektør Johanne Berner på jbh@dbr.dk eller tlf. 22415103.