Her kan du se Danmarks bedste mekaniker

Kære medlemmer,

Først i april løber det store Skills Denmark-arrangement af stablen. Her bliver det afgjort, hvem der er Danmarks bedste personvognsmekaniker.

Det fantastiske arrangement afvikles i Arena Næstved fra d. 4. til den 6. april, og vi håber at se mange af vores medlemmer støtte op om og deltage i dette storslåede arrangement.

Se programmet her

Torsdag den 4. april går det løs i Arena Næstved og de gigantiske telte, der skal danne ramme om  43 konkurrencefag, 17 demonstrationsfag, en masse "Prøv, mærk og føl"-stande samt kommercielle udstillingsstande.

Både ved åbningsceremonien og afslutningsceremonien er der ministerbesøg. Ved åbningsceremonien optræder SkillsDenmarks formand, borgmesteren i Næstved Kommune, formanden for Region Sjælland og undervisningsminister Merete Riisager, som vil åbne DM i Skills.

Minister uddeler pris

Lørdag vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen uddele arbejdsmiljøprisen, og senere lørdag kommer statsminister Lars Løkke Rasmussen, som vil dele præmier og diplomer ud til vinderne af DM i Skills 2019 i forbindelse med afslutningsceremonien.

Det samlede program er her: https://skillsdenmark.dk/dm-i-skills/dm-i-skills-2019-naestved-2/program/

Med venlig hilsen

Dansk Bilbrancheråd