Frist på onsdag: Har du eksempler på skøre administrative byrder - så er det NU!

Har du eksempler på byrdefulde statslige kontrol- og tilsynsaktiviteter, så hører Dansk Bilbrancheråd og SMVdanmark meget gerne fra dig. Eksemplerne skal bruges af Erhvervsministeriet.

Erhvervsministeriet har igangsat et tværministerielt arbejde for at reducere byrderne for virksomhederne som følger af statslige tilsyns- og kontrolaktiviteter.

Erhvervsministeriet ønsker at involvere erhvervslivet i arbejdet gennem Erhvervslivets EU- og Regelforum, hvor SMVdanmark sidder med.

Konkret bedes der om eksempler på, hvad vi i branchen opfatter som særligt byrdefulde kontrol- og tilsynsaktiviteter.

Derfor, hvis I måtte have sådanne eksempler på særligt byrdefulde tilsyn, så send dem til adm. direktør Erik S. Rasmussen.

Så sørger adm. direktør Erik S. Rasmussen via SMVdanmark for at bringe eksemplerne videre ind i regeringsarbejdet via det såkaldte EU- og Regelforum.

Direktør i SMVdanmark Jakob Brandts vurdering er, at det her meget vel kan blive en del af en afbureaukratiseringspakke, som regeringen vil præsentere snart, muligvis i forbindelse med forhandlingerne om næste års finanslov.

Henvendelse

Skriv eller ring til adm. direktør Erik S. Rasmussen på esr@dbr.dk eller tlf. 40414399, hvis du har eksempler på skøre administrative byrder.