Forrygende resultatet til World Skills - Magnus blandt verdens bedste

Landsformand Henrik Pedersen og adm. direktør Erik S. Rasmussen, yderst i hver side, var til World Skills for at bakke op om Magnus. Magnus står i midten sammen med sine forældre og lillesøster og på hver side står Magnus' to mestre Mathias og Emil.

Til World Skills i sidste uge i Lyon gik det forrygende godt for Magnus Skov Nielsen, som er lærling hos medlem This' Auto i Vrå. Magnus kom i top 5 og fik en Medallion for Excelllence for sin præstation. 

Jeg tror på top 5. Men jeg vil ikke håbe alt for højt, så bliver man bare skuffet. 

Sådan lød ordene fra Magnus Skov Nielsen, efter at han havde gennemført de 8 opgaver, som World Skills konkurrencerne bestod af for personvognsmekanikerne, til spørgsmålet om, hvordan mon det var gået.

Og Magnus blev overhovedet ikke skuffet, for han ramte præcis en 5. plads med 731 point. Da han fik over 700 point modtog han en Medallion for Excellence. 

Det er superflot gået. Magnus er lærling hos Dansk Bilbrancheråds-medlem This' Auto i Vrå, og det er fantastisk, at en lærling fra et frit værksted er blandt verdens bedste.

Flotte præstationer af autobranchen

Personvognsmekanikerlærling Magnus Skov Nielsen var ikke den eneste, som kunne være stolt af sin præstation. 

Også autolaker-lærlingen Jakob Barslund Rasmussen fra Exolak i Viborg og karroseritekniker Mads Kryger fra BIL & CO. A/S i Aabenraa gjorde det så godt, at de også modtog en Medallion for Excellence. 

Medaljemæssigt gik det dog bedst for landbrugsmaskinmekaniker Birgitte Brunsgaard Jacobsen, som fik en bronze-medalje for hendes flotte arbejde i konkurrencerne. 

Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid var sponsor

Dansk Bilbrancheråd er utrolig stolte af, at det er en lærling fra et frit værksted, som er blandt verdens bedste. Et stort tillykke til både Magnus og This' Auto.

Rådet og Tun Din Fremtid bakker selvfølgelig op om vores medlemmer og muligheden for at vise, hvor fedt mekanikerfaget er til inspiration for andre unge.

Derfor har både Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid ydet sponsorstøtte til Magnus, så han har kunnet deltage i World Skills. 

Herudover var landsformand Henrik Pedersen og adm. direktør Erik S. Rasmussen rejst til Lyon for at bakke Magnus 100 % op.

Stort tillykke med de flotte præstationer!

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt adm. direktør Erik S. Rasmussen på tlf. 40414399.