Første rollemodel efter formandsmødet meldt til

Mads Madsen er lærling hos Porsche Servicecenter Vejle under MY GARAGE og ny rollemodel

Nu ruller det med rollemodellerne. Den første tilmeldte lærlinge-rollemodel efter Dansk Bilbrancheråds formandsmøde i weekenden blev Mads Madsen fra Porsche Servicecenter Vejle under MY GARAGE. Læs mere om Mads her og se, hvordan din lærling også bliver rollemodel.

På Dansk Bilbrancheråds formandsmøde i weekenden i Middelfart blev medemmerne opfordret til at melde rollemodeller til Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO). 

Den første tilmeldte rollemodel herefter blev lærling Mads Madsen, som er 3. års lærling ved Porsche Servicecenter Vejle, som holder til i MY GARAGE.

Mads' mester Lars Paugan fortæller om Mads, og hvorfor han er oplagt som rollemodel for personvognsmekanikeruddannelsen:

Mads har en stor passion for Porsche, det skinner igennem helt fra da han kom og søgte læreplads ved os. Man ser tydeligt hans engagement og stolthed for hans håndværk, når han skruer i bilerne i dagligdagen, og al den tid han bruger på Porsche uden for arbejdstiden. Det gør ham til en virkelig god rollemodel for faget.

Da muligheden som ”rollemodel” bød sig, var Mads straks klar, da både Mads og Porsche Servicecenter Vejle undre MY GARAGE, er meget opmærksomme på at få en masse unge mennesker ind i branchen.

Igennem Porsche Servicecenter Vejles 6,5 års eksistens har der været flere unge mennesker igennem, og alle er blevet i virksomheden. Vi har to dygtige unge mennesker, som er uddannet handelsassisten med speciale i Auto, en lærling mere udover Mads, og inden længe søger vi en Handelselev og mekanikerlærling, udtaler Lars Paugan.

Manglen på arbejdskraft er gældende for hele branchen og med rollemodellerne støtter man op om arbejdet for at inspirere andre unge til at blive faglærte inden for bilbranchen. 

Derfor er der brug for så mange rollemodeller som muligt; unge mænd og kvinder, mekanikere, karrosseriteknikere mv. Jo flere unge rollemodeller vi kan sende ud på folkeskolerne, for at fortælle om vores branche, jo flere unge kan vi inspirere til at blive den fremtidige arbejdskraft.

Tilmeld din lærling eller unge svend som rollemodel og få en middag til en værdi af kr. 1500.

Vil du også bakke op om arbejdet for flere mekanikere, karrosseriteknikere og andre uddannet i bilbranchen, så tilmeld din lærling eller svend (mellem 17 og 28 år) til Erhvervsskolernes Elevorganisations rollemodelindsats. 

Det kan du gøre på https://eeo.dk/vejentil/vejentileud-dk/ , hvorefter du kontakter Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren på tlf. 30200848 eller mail lth@dbr.dk.

Dansk Bilbrancheråd udlover en middag til en værdi af kr. 1500 kr. for hver tilmeldte rollemodel, så skynd dig at tilmelde din lærling allerede i dag.

Henvendelse

Har du spørgsmål, da kontakt Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren på tlf. 30200848 eller mail th@dbr.dk.