Følg Skills Team Denmark i Lyon hvor Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid er sponsorer

Forberedelserne til WorldSkills i Lyon går ind i sin sidste uge, værktøjskasserne er sendt til Frankrig, og Skills Team Denmark, dommere, trænere og teamledere ser frem til at yde deres ypperste til WorldSkills 2024. Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid bakker op og er sponsorer.

Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid er sponsorer for mekanikerlærling Magnus Skov Nielsen, som deltager i World Skills sammen med hele det dansk Skills-landshold. 

Magnus er lærling hos medlem This Auto i Vrå, og han deltager for at vise det fede ved mekanikerfaget - noget Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid selvfølgelig bakker op om. Helt konkret i form af sponsorater, så udgifter til træning, lejre og materialer bliver dækket - vi skal vise, at mekanikerlærlingene fra de frie værksteder er verdens bedste!!!

World Skills

World Skills afholdes i Lyon i Frankrig, og dørene slås snart op og konkurrencerne begynder.

Den officielle åbningsceremoni er tirsdag den 10. september, og herefter følger 4 konkurrencedage den. 11., 12., 13. og 14. september. Søndag den 15. september udløses spændingen ved den store afslutningsceremoni med medaljeoverrækkelser.

Det danske Skillslandshold er topklar. De 20 fagatleter har trænet i månedsvis (blandt andet støttet af Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid) og skal konkurrere i 18 forskellige fag. 
Se deltagerne her

1400 konkurrencedeltagere fra 70 lande og regioner deltager i WorldSkills i Lyon. Der bliver konkurreret i 59 fag, og man forventer op mod 250.000 besøgende fra hele verden.

Den danske delegation er på mere end 250 personer og består blandt andre af konkurrencedeltagerne, teamledere, dommere, trænere, og repræsentanter fra virksomheder, erhvervsskoler, sponsorer og Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg – og naturligvis SkillsDenmark og Euroskills2025 I/S.

Følg med fra Danmark
Er man ikke så heldig at kunne se Skillslandsholdet fra første parket i Lyon, kan man følge konkurrencedeltagerne via SkillsDenmarks daglige nyhedsbrev fra WorldSkills. Tilmelding nederst på siden her.
Der vil naturligvis også være daglige opdateringer på SkillsDenmarks sociale medieplatforme. 

Fotos vil ligge på Flickr https://www.flickr.com/photos/skillsdenmark/albums/
Åbnings- og afslutningsceremonierne livestreames.

Program for WorldSkills 2024

-Den 47. WorldSkills-konkurrence 2024 afholdes i Lyon i Frankrig fra 10. til 15. september.
-Åbningsceremonien finder sted den 10. september på LDLC Arena i Lyon.
-Konkurrencen varer fire dage, fra 11. til 14. september i Eurexpo Lyon.
-Afslutningsceremonien finder sted den 15. september på Groupama Stadium i Lyon.
Læs mere på www.worldskills2024.com

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt adm. direktør Erik S. Rasmussen på tlf. 40414399.