Festlig aften til Auto Awards 20/21

Vinderne til Auto Awards 20/21

 

Der var lagt i ovnen til et ordentligt brag af en prisuddelingsfest, da Auto Awards løb af stablen tirsdag den 23. november 2021 i Cirkusbygningen i København.

Det er to år siden, at bilbranchens prisuddelingsfest Auto Award sidst blev afholdt. Derfor var Cirkusbygningen i København, der dannede rammer om aftenen, sprængfyldt med et oplagt publikum, der hujede med fra forskellige steder i salen, når deres respektive virksomheder blev præsenteret som nominerede.

Aftenens konferencier var Martin Brygmann, som energifyldt guidede salen igennem aftenen og selv leverede et par numre – det ene var den passende sang Driving, og det andet nummer var som karakteren Todd.

En Transportminister med rækkeviddeangst

En anden, som også leverede et nummer, var Transportminister Benny Engelbrecht. Han var inviteret til at holde årets åbningstale og uddele den første Award.

Men senere dukkede han op igen med guitaren i hænderne og to bandmedlemmer ved sin side og fremførte en specialskrevet og underholdende sang om ”rækkeviddeangst”.

Sangen kan ses på Dansk Bilbrancheråds Facebookside.

24 priser uddelt

Ud over underholdning fra Transportministeren og Martin Brygmann, så var der sang i musical-genren fra Wallmans Dinnershow, lækker mad og selvfølgelig selve Awards-uddelingen.

I alt 24 priser blev uddelt, og vinderne i hver kategori var afgjort af en blanding af 25 jurystemmer og stemmer afgivet på Auto Awards hjemmeside op til prisuddelingen. I alt blev der stemt 63.346 gange.

Fire ud af de 24 priser gik til tre medlemmer af Dansk Bilbrancheråd, og du kan læse mere i nedenstående artikler.

Alt i alt var det en forrygende aften i bilernes tegn og Dansk Bilbrancheråd ønsker vinderne tillykke og takker for en fremragende aften, som vi håber på at gentage med endnu flere af jer næste år.

Årets Tiltag og Årets Brugtvognsforhandler: Lindholm Biler

Årets Autogenbruger blev Gørløse Autoimport

Årets Autoværksted blev Foldby Autoteknik

 

Henvendelse
Kommunikationschef Majbrit Berthelsen, mb@dbr.dk