Fællesmøde og super god dialog med Motorstyrelsen og Færdselsstyrelsen

Dansk Bilbrancheråd deltog i denne uge et fællesmøde med Motorstyrelsen og Færdselsstyrelsen, hvor dialogen var super god.

Dansk Bilbrancheråd deltog i et vigtigt fællesmøde med Motorstyrelsen og Færdselsstyrelsen i denne uge, hvor mødetemaet var ”Snitflader og det gode samarbejde”.

Mødeledere var direktør for Færdselsstyrelsen, Stefan Søstad, og direktør for Motorstyrelsen, Jørgen Rasmussen.

Det er første gang i historien, at et møde af denne karakter afholdes, hvor den samlede autobranche er samlet med de to styrelser.

Vigtigt med et godt og frugtbart samarbejde

Dansk Bilbrancheråd har på mange forskellige fronter et løbende og vigtigt samarbejde med de to styrelser.

Det er ikke at gå for vidt at konkludere, at et godt og frugtbart samarbejde, også indbyrdes mellem de to styrelser, er ganske vigtigt for vore medlemmer, uanset om det handler om bilhandel eller værkstedsdrift.

På mødet fik den samlede autobranche hver for sig mulighed for at gøre rede for præcis de udfordringer, der mødes i dagligdagen. Herudover blev der efterfølgende redegjort for følgende relevante emner; hjemmel- og administrationsgrundlag, vejledning, systemforståelse og samarbejde, dataejerskab, samt toldsyn og standardisering.

Der hersker ingen tvivl om, at de temaer, der optog deltagerne mest, var dataudveksling og det, i særdeleshed, utilstrækkelige DMR-system.

Der er aftalt et fortsættende møde til efteråret, og til slut skal begge styrelser roses for initiativet og den øgede åbenhed, der nu nyder fremme i samarbejdet.

Henvendelse

Yderlige info kan fås ved henvendelse til direktør Erik S. Rasmussen på 40414399 eller esr@dbr.dk.