Facebook Messenger på din hjemmeside

Vil du give dine kunder mulighed for at få kontakt med dig hurtig og nemt, er det sikkert en god ide at få tilknyttet et Facebook Messenger link (chat room) på din hjemmeside. 

Du kan give din kunde svar på sit spørgsmål med det samme, og skal ikke vente på, at du får tid til at sætte dig og svare på en mail han har sendt. Måske har kunden i ventetiden fundet et andet værksted, der kan hjælpe med det problem, der skulle løses - og du har mistet en kunde i butikken !

Har du din hjemmeside hos Seek4Cars, kan Seek4Cars hjælpe dig med at få Facebook Messenger ind på din hjemmeside - nemt og hurtigt, så du kan give dine kunder det de vil have: hurtig tilbagemelding på et problem, der skal løses !

Som medlem hos Dansk Bilbrancheråd tilbyder Seek4Cars dig hjælp med opsætningen på din hjemmeside,  og prisen er kun kr. 749,00 ekskl. moms. Bemærk, der er ingen yderligere omkostninger eller abonnementsbetaling i forbindelse med dette tilbud.  

Vil du vide mere om produktet er du velkommen til at kontakte Seek4Cars på e-mail: support@seek4cars.net eller telefon 93 911 911. Du kan også læse mere om produktet TRYK HER