Et brag af en BilFestival 2024

I weekenden afholdtes BilFestival 2024, og det blev et brag af en medlemsdag med masser af underholdning, leverandørsnakke og hygge.

Vi havde fantastisk dag i lørdags, hvor foreningslivet gik op i en højere enhed. Medlemmerne og familierne hyggede sig og leverandørerne fik mødt vores medlemmer til nogle gode snakke. Det er dét Dansk Bilbrancheråd kan - sætte den personlige relation i centrum, så alle får noget ud af det, udtaler adm. direktør Erik S. Rasmussen.

Lørdag d. 24. august var der feststemning og højt humør på Egeskov Slot, da BilFestival 2024 blev afholdt for medlemmer af henholdsvis Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening.

Straks efter at dørene åbnede var leverandørteltet fyldt med snak og gode samtaler. Både Værkstedernes Indkøbsforenings leverandører og Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartnere havde fyldt messestandene op med gode tilbud, og medlemmerne bevægede sig i en lind strøm rundt mellem standene. 

Ved siden af leverandørteltet, trillede den ene spændende specialbil efter den anden ind, hvilket gav ophav til mange fine snakke medlemmerne imellem. 

Frokosten var endnu en mulighed for masser af medlemshygge, da langborde var stillet op, og her blev grillbuffeten indtaget i fællesskab. 

Til underholdning viste en gruppe unge, med mere end almindeligt gode balanceemner, hvordan man med usædvanlig præcision kan balancere på spinkle metalskeletter med cykler. Utrolig imponerende og god underholdning, som holdt gæsterne bænket i solskinnet, da de nød showet. 

Vinderne af biludstilling-konkurrencen

86 specialkøretøjer stod på rad og række og konkurrerede, ikke blot om deltagernes opmærksomhed, men også om chancen for at blive kåret som festivallens henholdsvis flotteste og mest originale køretøj.

Prisen for det flotteste køretøj gik til Mikael Frandsen og hans flotte blå Cheverolet fra 1958.

Prisen for det mest originale køretøj gik til Carsten Pedersen og hans Citroën SM.

Som landsformand Henrik Pedersen udtalte om begrundelsen for at vælge den nærmest guld-farvede Citroën: 

Vinderen er en bil, som, udover at være den mest originale, også er meget speciel. En bil, der kun findes ganske, ganske få af herhjemme. Og som frankofil og selv kørende i en fransk bil, så det glæder mit hjerte, at det er en fransk bil, som vi har fundet, som den mest originale.

Alt i alt var det endnu en vellykket festival, som blev afholdt i fremragende solskinsvejr, hvor stemningen og medlemmernes humør var i top.

Tak til alle deltagende - medlemmer, leverandører, samarbejdspartnere såvel som familier, som alle var med til at gøre BilFestival 2024 til en vellykket begivenhed.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt kommunikationschef Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.