Du kan nå det endnu – Ræs & Rødvin med DBR Arbejdsgiverforening.

Er det dig, der i år indtager sejrsskamlen?

 

Du kan endnu nå at tilmelde dig og en ledsager til det gratis arrangement – Ræs & Rødvin d. 12. november kl. 14.00, hvis du er medlem af DBR Arbejdsgiverforening

Har du set, at du som medlem af DBR Arbejdsgiverforening kvit og frit er inviteret til "Ræs og Rødvin" sammen med en ledsager? 

To personer fra hver virksomhed, der er medlem af DBR Arbejdsgiverforening, er inviteret til Go-cart-ræs i Nordens største indendørs Go-cart-hal; nemlig Racehall i Taastrup, den 12. november kl. 14.00 med ræs og middag betalt. 

Adressen er 

Racehall København A/S

Bondehøjvej 20

2630 Taastrup.

 

Der er pladser endnu – og du kan tilmelde dig og en ledsager pr. e-mail til jbh@dbr.dk
Tilmelding senest d. 30. oktober.

Du kan højst tilmelde to fra hver medlemsvirksomhed.

Til gengæld er det gratis at deltage i ræset og den efterfølgende middag, men er altså kun for medlemmer af DBR Arbejdsgiverforening.

 

Bliv medlem af DBR Arbejdsgiverforening

Hvis du ikke er medlem, så kan du nå at blive det endnu.

Udover at du kan komme til Ræs og Rødvin, så er der som arbejdsgiver flere andre fordele ved at være medlem af DBR Arbejdsgiverforening.

Vidste du for eksempel, at DBR Arbejdsgiverforening har en særlig fond, der yder tilskud til efteruddannelse af mester selv?

Fonden har netop udbetalt knap 5.000 kr. til Undal Autoservice ApS, hvor den ene indehaver har været afsted på et Autoteknolog-ophold. Mester Kompetencefond yder tilskud på 50 % af kursusudgiften og timeløn, fikseret til 200 kr./timen.

Der er mange flere fordele, og du kan høre mere og blive medlem af DBR Arbejdsgiverforening og samtidig tilmelde dig Ræs og Rødvin, ved at skrive til Johanne Berner Hansen jbh@dbr.dk.