Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid inviterer til VIP-sponsorarrangement ved finalen d. 29. september!

Kom med Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtids lærlingeracingteam til et eksklusivt VIP-arrangement til DM-finalen ved Jyllandsringen søndag d. 29 september.

DM-Finalen ved Jyllandsringen tid og sted

Søndag d. 29. september 2024, v. Jyllandsringen, Kl. 9.00-18.00. 

Der er lagt op til et brag af en finale d. 29. september ved Jyllandsringen, når Tun Din Fremtid-kampagnens lærlingeracingteam, skal i aktion og køre for sidste gang i år og i denne sæson, og NU ER DU er inviteret med!

VIP-arrangement for jer!

Tun Din Fremtid har nemlig igen i år arrangeret et helt særligt VIP-sponsorarrangement for alle rådets interesserede medlemmer, sådan at I som hovedsponsorer kan komme ud og se vores fantastiske lærlingeracingteam ”in action”!

Begge Tun Din Fremtid-racere, DS3’eren og vores bil i TCR skal dyste i den afgørende finale, hvor danmarksmesterskabet skal afgøres, og nu kan du møde alle Tun Din Fremtids fantastiske lærlinge in action, når de sammen skal sikre os sejren til årets sidste og afgørende race!

Vi skal have flere mekanikere!

Tun Din Fremtid, der kæmper for at få langt flere unge til at vælge sig en uddannelse til mekaniker, etablerede i samarbejde med Dansk Bilbrancheråd sit helt eget lærlingeracingteam, Touringcar Academy – Tun Din Fremtid, for netop at skabe nogle fantastiske rollemodeller, som de unge kan identificere sig med, og som kunne blive en del af Tun Din Fremtid-kampagnen og -markedsføringen. Og nu kan du komme med ud til et brag af et race og se dem alle sammen i kamp ved DM finalen!

Det eneste du skal gøre, er at sende en mail med dit fulde navn, e-mailadresse og telefonnummer til vores studentermedhjælper, Simone Mcpherson på mail: skm@dbr.dk senest onsdag d.18 september, og så vil hun sørge for at du bliver tilmeldt!

Men skynd dig, for vi har kun 50 VIP billetter til rådighed, så det er først til mølle princippet, der gælder! Prisen er 1350 kr. pr. person, og det inkluderer en hel dag i meget lækre og eksklusive VIP-faciliteter, så du kan opleve finalen på fornemmeste vis!

SU: er senest d. 18. september! Og prisen inkluderer følgende lækre VIP-pakke:

  • Dagsbillet til FDM Jyllandsringen.
  • Adgang til de lækre VIP faciliteter.
  • Morgenmad fra kl. 9.
  • Lækker frokost.
  • Kaffe og kage om eftermiddagen.
  • Øl, vand, vin kaffe & te hele dagen.
  • Pitwalk og besøg hos vores lærlingeracingteam, Touringcar Academy – Tun Din Fremtid.
  • Møde med lærlingeteamets kørere og mekanikere.
  • Prisen er som skrevet 1350 kr/person + moms, og det er kostprisen.

Et præcist program og yderligere info vil tilgå de tilmeldte ugen op til løbet via mail, når den endelige køreplan for finalens løb er lagt fast.

Henvendelse

For tilmelding og/eller yderligere info, kontakt vores lærlingekonsulent, Lucas Hultgren, på mail: lth@dbr.dk eller på telefon; 30200848.

Dokumenter: