Dansk Bilbrancheråd ansætter kendt brancheadvokat

Lars Ellegaard starter som advokat hos Dansk Bilbrancheråd den 4. april.

Efter solid medlemsvækst ansætter Dansk Bilbrancheråd advokat Lars Ellegaard den 1. april.

Med en fortid som blandt andet juridisk chef i FDM og senest 8 år som advokat hos Autobranchen Danmark er Lars Ellegaard en af landets mest erfarne biljurister.

- Vi glæder os meget til at byde Lars Ellegaard velkommen som en yderligere styrkelse af Dansk Bilbrancheråds juridiske team, siger Erik S. Rasmussen, direktør, Dansk Bilbrancheråd.

Stærkeste opstilling

Pr. den 1. april består Dansk Bilbrancheråds advokat-afdeling af advokat Lars Ellegaard, advokat og direktør, Erik S. Rasmussen, advokat og juridisk chef Johanne Berner samt advokatfuldmægtig Jesper Juhlin.

Lars Ellegaard vil især skulle beskæftige sig med retssager for medlemmerne blandt andet i Dansk Bilbrancheråds eget advokatselskab Din Biladvokat. Med sin store ekspertise indenfor såvel købeloven som bilafgifter skal Lars Ellegaard også indgå i den daglige rådgivning af medlemmerne om disse forhold. Endelig skal Lars Ellegaard også være behjælpelig i rådets hotline for telefoniske henvendelser, hvor Dansk Bilbrancheråds medlemmer søger råd og vejledning i stort set alle spørgsmål med relation til drift af en bilvirksomhed.

Voldgiftsdommer

Udover at være mangeårigt medlem af Ankenævn for biler er Lars Ellegaard også sagkyndig voldgiftsdommer.

Interessen for biler og evnen til selv at arbejde med dem har Lars Ellegaard haft det meste af sit liv. Han bor i Nordsjælland med plads til både dyr, traktorer og til at skrue i en håndfuld ældre biler, hvoraf de 3 er fra 1950- og 60’erne.

Sværger til Landrover

- For 27-28 år siden anskaffede jeg min første Land Rover, og det er stadig mit foretrukne og primære bilmærke, siger Lars Ellegaard, der er formand for Dansk Land Rover Klub, region Nordsjælland.

Vi glæder os meget til at byde Lars velkommen.