Byd velkommen til rådets nye administrationschef

Jesper Teslak-Larsen er Dansk Bilbrancheråd nye administrationschef, og han er automand hele vejen igennem.

Dansk Bilbrancheråds sekretariat er vokset, medlemstallet stiger og verden er blevet mere kompleks - af disse årsager splittes administrationschefs Per Nielsens stilling op i to, dels en økonomichefstilling og dels en administrationschef-stilling. 

Derfor er Jesper Teslak-Larsen 1. august tiltrådt i stillingen som administrationschef i Dansk Bilbrancheråd, hvor han får ansvaret får den daglige administration af sekretariatets kontor. Herudover bliver Jesper en del af hotlinen til Digital Servicebog, Autotaks/FORSI, og hjælp til NemID og Mekanisk Garantiforsikring.

Dansk Bilbrancheråds nye administrationschef er automand helt ind i knoglemarven, og han kommer med 22 års blandet erfaring fra autobranchen. Han er uddannet reservedelsmand, og har blandt andet arbejdet for Peugeot, Mercedes og Nissan.

Seneste har Jesper været eftermarkedskoordinator hos IVECO Nordic, hvor hans arbejdsområde var på eftermarkedsdelen med administration for varevogne og lastbiler, og hvor han havde ansvaret for garantimanualer samt obligatoriske og sikkerhedsmæssige tilbagekaldelses-kampagner.

Om sin nye stilling fortæller Jesper;

Jeg glæder mig til den brede variation af blandede opgaver i jobbet samt ansvaret der følger med. Og ikke mindst glæder jeg mig til at møde medlemmerne. Det bliver mere medlemsorienteret end jeg tidligere har været vant til, og det tror jeg bliver meget interessant. Jeg kommer fra et mærkebrand til nu at skulle dække en bred vifte af forskellige opgaver for vore medlemmer, og det bliver rigtig spændende!

Dansk Bilbrancheråd ser frem til styrkelsen af sekretariatets medlemsservice, som ansættelsen af Jesper Teslak-Larsen betyder, og kan desuden oplyse, at rådets tidligere økonomi- og administrationschef, Per Nielsen, fortsætter i rådet som økonomichef efter et opfyldt ønske om nedsat tid.

Hvis du vil i kontakt med Jesper, så kan han kontaktes på jtl@dbr.dk og på telefonnummer 30207862