Bliv en bedre leder gennem SMVdanmarks Ejerlederuddannelse

Har du lyst til at udvikle dig selv og din forretning, så er SMVdanmarks Ejerlederuddannelse noget for dig.

Ejerlederuddannelsen er en praktisk lederuddannelse, der er målrettet ejerledere i små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher. 

På Ejerlederuddannelsen fokuserer underviserne på, at du får konkrete redskaber til at udvikle din egen ledelse i hverdagen.

Underviserne arbejder med konkrete redskaber, videndeling mellem deltagerne og praktiske opgaver, så det sikres, at du kan gå direkte hjem og bruge redskaberne i din egen virksomhed.

På uddannelsen laver du også din egen forretningsplan, så du har et fundament at lede forretningen efter i de kommende år. Forretningsplanen er en blanding af personligt lederskab, forretningsstyring, økonomi, nøgletal og kultur i din egen virksomhed.

Hvornår og hvordan?

Uddannelsen starter i uge 43 2023 og afsluttes i uge 15 2024, og holdes på Kursuscenter Brogaarden ved Middelfart.

Uddannelsen er sammensat af 5 stk. 2-dages moduler, og der er ca. 1½ måned mellem modulerne, så du har mulighed for at arbejde med redskaberne mellem modulerne. 

På Ejerlederuddannelsen har du mulighed for at melde dig til det første modul, for at se om det er noget for dig, før du melder dig til resten.

Tilmelding er helst inden 10. september, men de siger formentlig ikke nej til senere tilmeldte.

Rabat til medlemmer af Dansk Bilbrancheråd

Hvis du er medlem af Dansk Bilbrancheråd, får du rabat på deltagergebyret.

Pris per modul for medlemmer af Dansk Bilbrancheråd er kr. 6.750.- pr modul. Prisen for ikke medlemmer er kr. 9.000.- pr modul.

Prisen dække undervisning, overnatning og forplejning.

Få mere at vide hos andre medlemmer

Ejerlederuddannelsen har virkelig gjort en forskel for både mig som indehaver og min forretning. Jeg har fået nogle gode redskaber som jeg bruger som daglig leder til at være en bedre leder for mine medarbejdere, og så har jeg fået en langt bedre forståelse for, hvordan jeg styrer min forretnings økonomi i hverdagen

Det fortæller Søren Jensen fra Norddjurs Bilcenter, som er en ud af flere medlemmer fra Dansk Bilbrancheråd, som har deltaget i Ejerlederuddannelsen.

De seneste år har følgende medlemmer af Dansk Bilbrancheråd deltaget. Du er meget velkommen til at kontakte dem for at høre om deres oplevelse af Ejerlederuddannelsen.

Norddjurs Bilcenter - Søren Jensen tlf. 86 48 83 77

Kloster-biler/Ry Automester - Bjarne Kloster tlf. 25 25 05 66

Bilerne.com - Frank Strand tlf. 86 42 28 00

Bilhuset Biersted - Kasper Hjørringsgaard tlf. 98 26 90 11

Henvendelse

Har du spørgsmål til uddannelsen eller vil tilmelde dig, så kontakt underviser Ole Nielsen på tlf. 40883784