Bilfestival 2019 - tilmelding lukket

Foto: Adam Pade
Opel Rekord P2 Coupé årgang 1961.

Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening inviterer alle vores medlemmer til Bilfestival 2019. Festivalen holdes igen i år på det smukke Egeskov Slot på Fyn, og alle medlemmer inviteres til at udstille specielle køretøjer af enhver slags.

Festivalen er åben for medlemmer, medarbejdere og familie, og der er både frokost og senere kaffe og kage inkluderet i billetprisen.

Den ideelle firmaudflugt!

Udover selve bilfestivalen giver billetten til 100 kr. plus moms pr. hoved også adgang til slottet, hvor der er en imponerende udstilling af veteranbiler og motorcykler. Endvidere giver billetten adgang til slotshaven, den store legeplads, en spændende labyrint, og endelig kan man prøve at gå fra trætop til trætop i 10-15 meters højde. Som nævnt er der også både frokost og senere kaffe og kage inkluderet i billetprisen.

Præmier til de flotteste

Der vil være et stort messeområde med aktiviteter, konkurrencer, udstilling og gode tilbud fra vores samarbejdspartnere. De flotteste udstillede køretøjer bliver kåret og præmieret. 

Nogle lokalforeninger arrangerer buskørsel for deres medlemmer. Tjek med formanden eller en fra bestyrelsen hvordan det ser ud i dit område.

Alle vores medlemmer inviteres til at udstille specielle køretøjer af enhver slags.

  • Stort messeområde med mange aktiviteter, udstilling og et udvalg af tilbud
  • Der bliver på slottets arealer masser af aktiviteter for børn og ledsagere
  • Mange konkurrencer med flotte præmier, hele dagen
  • Kåring af medlemmernes flotteste udstillede køretøjer

Program:                  

  • 10.00 – 17.00      Pladsen / messetelte åben
  • 12.00 – 14.00      Grillbuffet
  • 15.00 – 16.00      Kaffe og kage
  • 17.00                   Tak for i år, pladsen lukker

Du kan køre ind med din specielle bil og mc til udstillingen hele dagen fra kl. 9.30

Hele arrangementet koster kun 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn (maks. 12 år) plus moms. I prisen er inkluderet adgang til hele slottets område og messeområdet, samt stor grillbuffet og kaffe og kage.

Klik her og meld dig til Bilfestival lørdag den 4. maj.