Autotaks - Intranet nu opdateret med udvidet vejledning, tips og trick

Dansk Bilbrancheråds intranet er opdateret med et afsnit der kan hjælpe dig med brugen af Autotaks

Arbejder du med skadesreparation ved du, at brugen af it-systemet Autotaks/FORSI, kan for mange medlemmer give anledninger til spørgsmål.

For at hjælpe dig bedst muligt, er der nu et separat afsnit på Dansk Bilbrancheråds intranet side, under Autotaks. Denne side opdateres løbende med vejledninger, tips og trick og kan hjælpe medlemmerne til en bedre forståelse af systemet.

På intranet siden finder du bl.a. det undervisningsmateriale som udleveres til alle der deltager på Dansk Bilbrancheråds autotakskurser, 1000-nr lister samt vejledninger om karrosseri og lakering. Siden bliver løbende opdateret så alle har en chance for at følge med i udviklingen af systemet, og i forhold til branchen. Alt materiale kan printes direkte fra siden, og er derfor let tilgængeligt for alle medlemmer.
Har du ikke allerede været inde på siden, vil det være en god ide at kigge nærmere på det materiale som er lagt ud. Læs nærmere KLIK HER

HUSK, at du kan få hjælp til gennemgang af dine rapporter med henblik på at optimerer betalingen for kun kr. 299,00 ekskl. moms.
Du sender dit bruger Id og kodeord til fl@dbr.dk  og skriver gennemgang af beregnings rapport reg. nr.XX, så gennemgår vi rapporten, og sikrer, at alle alle nødvendige positioner på karosseri og lakarbejde, samt de nødvendige forbrugsmaterialer er inkluderet og melder tilbage når den er klar. 
(Almindelige spørgsmål og vejledning er stadig indeholdt i det almindelige hotline-abonnement)

For yderligere kontakt teknisk konsulent Finn Larsen på telefon 51 30 93 69