Auto Awards: Nu skal der stemmes på de nominerede

Foto: Heidi Sinnet

Det er slut med indstillinger til det kommende Auto Awards. Sidste frist for indstillinger var torsdag den 12. september klokken 00.00.

Awardshowet afholdes tirsdag den 19. november i Cirkusbygningen i København.

Om Auto Awards 2019

Bilbranchens store fest og prisuddeling Auto Awards 2019, er der hvor dygtige virksomheder såvel som bemærkelsesværdige tiltag inden for autobranchen kåres. På selve aftenen kommer branchefolk fra nær og fjern for at hædre dagligdagens helte inden for bil- og autobranchen.

Jurykomitéen består af et bredt udvalg af anerkendte og dygtige fagfolk fra eksempelvis brancheforeninger, grossister, bileksperter og motorjournalister – alle med det tilfælles, at de ved, hvad der rører sig i branchen.

Husk datoen

Den store prisuddeling løber af stablen tirsdag d. 19. november i Cirkusbygningen i København, med et kæmpe awardshow, der byder på netværkspleje, inspiration, prisoverrækkelser og en masse underholdning. Begivenheden er en af de få, hvor hele bilbranchen er samlet fra nær og fjern. Og du kan stadig nå at komme med dine indstillinger til, hvem der skal modtage en – eller måske flere – af de prestigefyldte Award-statuetter.

Kategorierne spænder vidt, og du kan indstille i alt fra Årets Autolakerer til Årets Værksted eller Årets Brugtvognsforhandler. Vi kender alle nogen i branchen, der gør det ekstra godt og derfor fortjener et ekstra stort bifald. Uandet om det så er din egen arbejdsplads, byens lokale bilforhandler eller en helt tredje. Foruden æren, er der en titel og Auto Award-statuette på højkant til vinderne.

Auto Awards 2019 kategorier

 1. Årets Nyvognsforhandler
 2. Årets Brugtvognsforhandler
 3. Årets Værksted
 4. Årets Karosseriværksted
 5. Årets Synshal
 6. Årets Produkt
 7. Årets Markedsføringskampagne
 8. Årets Nyhed
 9. Årets Leverandør
 10.  Årets Tiltag
 11.  Årets Forsikringsselskab
 12.  Årets Autogenbruger
 13. Årets Uddannelse (Årets Merkantile Uddannelse / Årets Tekniske Uddannelse)
 14. Årets Autolakerer
 15. Årets Værkstedskæde
 16. Årets Erhvervsleasingselskab
 17. Årets Privatleasingselskab
 18. Årets Bilmærke
 19. Årets Familiebil
 20. Årets Firmabil
 21. Årets Miljøbil
 22. Årets Varevogn
 23. Årets Teknologiske Frontløber