Arbejdsmiljøpulje til forebyggelse af nedslidning

Arbejdsmiljøpuljen vil over de næste 3 år få tilført 105 millioner kroner om året, der er stadig 100 millioner kroner tilbage i år !

Få dækket 80% af omkostningerne til professionel rådgivning, træning på arbejdspladsen og leje og afprøvning af nye tekniske hjælpemidler.

Private virksomheder med op til 50 ansatte kan søge tilskud til projekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning og arbejdsulykker.

Der kan søges til afprøvning af tekniske hjælpemidler, arbejdsmiljørådgivning og fysisk træning.

Hvorfor er afprøvning af tekniske hjælpemidler en god ide?

Der findes mange forskellige tekniske hjælpemidler på markedet, og det kan derfor være vanskeligt at vurdere, hvilket hjælpemiddel, der er mest velegnet til netop den arbejdsopgave, hvor I har brug for at få aflastet jeres krop eller undgå en ulykke.

Gennem puljen kan I få 80 % af lejeudgiften i 3 mdr. og afprøve forskellige hjælpemidler og finde ud af, hvilket hjælpemiddel der bedst hjælper jer og samtidig er nemt at bruge, så I undgår at lave en fejlinvestering.

Kontakt evt. Værkstedernes Indkøbsforening og få rådgivning om de hjælpemidler du har behov for, og et tilbud på en lejeaftale.

Vil du læs mere om de forskellige puljer : https://at.dk/arbejdsmiljoearbejdet/arbejdsmiljoepuljen/

Har du spørgsmål kan også du kontakte Dansk Bilbrancheråds kørende konsulenter:

Pia Egeskov Tlf.: 40 64 05 11
Rene Eriksen Tlf.: 40 46 55 61