App'en er opdateret!

DBR Medlems-app er nu opdateret med jeres ønsker til forbedringer - så nu er fx video integreret.

Dansk Bilbrancheråd har lyttet til jeres ønsker og har forbedret medlemsappen DBR Medlem på følgende punkter:

Video

Nu kan du optage video som dokumentation til kunden eller internt i værkstedet.

Muligheden for video kommer, når man opretter en ny hændelse, og trykker på en af de tre muligheder og derefter på "bilag".

Her kan man så optage en video eller uploade en tidligere optaget sekvens. Fx af reservedele der skal skiftes. Et link til videoen kan herefter sendes til kunden med et reparationstilbud, hvilket så skal godkendes/accepteres af selve reparationen. Eller man kan gemme videoen internt til værkstedsbrug, som note til en bils næste værkstedsbesøg.

Standard-beskeder

App'en er opdateret med standard-beskeder, som kan bruges, når man vil sende en besked eller et spørgsmål til kunden, eller når man vil lave en note til internt på værkstedet. 

Nu er det derfor nemt at sende en besked fx med "Din bil er klar til afhentning".

Specialviden 

Også sektionen "Specialviden" er udvidet fra tidligere at basere sig på bilmærker til nu også at inkludere nedenstående fagkundskaber;

  • Batterier/EL og Hybrid
  • Karrosseriarbejde
  • Klargøring/lakering
  • Undervognsbehandling

Specialværktøjer

Kategorierne under specialværktøj er opdateret, og flere er tilføjet. Se kategorierne under billeder.

Download eller opdatér

Du skal opdatere appen i App Store eller iGoogle Play, for at tilgå de nye funktioner. Søg på "DBR Medlem" for at få appen frem og tryk så på "opdater".

Har du endnu ikke app'en, så download/installer den fra App Store eller iGoogle Play. App'en hedder ”DBR Medlem”.

Til login bruges samme e-mail eller brugernavn og adgangskode, som til Dansk Bilbrancheråds hjemmeside dbr.dk. (På dbr.dk kan desuden oprettes flere profiler til værkstedet, så fx hver svend og lærling kan få sin egen profil.)

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt administrationschef Jesper Teslak-Larsen på tlf. 30207862 eller jtl@dbr.dk.