ABAS lancerer ny funktion i E-Miljø - en hjælp til ESG-arbejdet

Med et skarpt fokus på bæredygtighed og digitalisering lancerer ABAS Miljøservice et nyt modul i deres E-Miljø-system, der gør energistyring enkelt og præcist for virksomheder, og som også er en hjælp til ESG-rapporteringen.

Energistyring gjort nemt

I en tid hvor bæredygtighed og effektivitet er nøgleord, er ABAS Miljøservice klar til at hjælpe autobranchen med at tage næste skridt i at effektivisere virksomhederne.

Med lanceringen af det nyeste modul i E-Miljø-systemet kan virksomheder nu samle al energidata ét sted, analysere deres samlede energiforbrug, spotte afvigelser og indhente deres præcise CO2-udledning.

Dette værktøj er udviklet med ét formål: at give virksomheder den indsigt og kontrol, de har brug for til at tage informerede beslutninger, der kan optimere deres energiforbrug – til gavn for både bundlinjen og miljøet. Noget, som er specielt hjælpsomt i arbejdet med virksomhedens ESG.

ESG – En integreret del af fremtidens forretning

ESG (Environmental, Social, Governance) er ikke længere blot et buzz-word; det er en nødvendighed for virksomheder, der vil være konkurrencedygtige i fremtiden.

Effektiv energistyring er en central del af dette arbejde. Med nyeste tilføjelse til E-Miljø kan virksomheder nu nemt og præcist indsamle, analysere og rapportere deres energiforbrug i de forskellige scopes, hvilket både sparer tid og ressourcer.

Samtidig kan de dokumentérbart optimere deres energiforbrug og opfylde deres bæredygtighedsmål.

Et værktøj skabt til det simple behov

Energistyring er mere end aconto regninger og årsopgørelser. Det handler om at have et fuldt overblik over alle energikildedata: Alt fra elektricitet til vandforbrug, fjernvarme og endda virksomhedens egen energiproduktion fra solceller.

Det nye E-Miljø-modul samler det hele i en intuitiv platform, der gør det nemt at styre energiforbruget, uanset om virksomheden har én eller flere lokationer.

Brugervenlige funktioner der driver din virksomhed fremad

  • Automatiseret dataindsamling: Få øjeblikkelig adgang til præcise el-data fra ElOverblik (Energinet) via API – ingen manuelle indtastninger er nødvendige. Andre energidata kan nemt registreres manuelt.
  • Få energidata samlet ét sted: Slut med at lede i Excel-ark og løse papirer. Med E-Miljø kan du samle al forbrugsdata og du kan registrere data helt ned på brændstofkort- eller ladestanderniveau.
  • CO2 og ESG-nøgletal: Systemet beregner automatisk dine nøgletal for dit energiforbrug og CO2-belastning. Samtidig fordeles din virksomheds CO2-udledning korrekt i scope 1, 2 og 3.
  • Indsigtsfulde analyser: Få dybdegående analyser af dit energiforbrug på tværs af energityper og få det fulde overblik over dine CO2-belastninger.
  • Intelligent påmindelsessystem: Hold dine data opdateret med automatiske påmindelser til de ansvarlige medarbejdere, så din virksomhed altid har det mest præcise overblik.
  • Bliv klar til ESG-rapportering: Gør dataindhentning til din ESG-rapportering let ved at samle alle nødvendige energiforbrugsdata ét sted. Systemet hjælper dig med at omdanne rådata til brugbare indsigter, præsenteret i klare og forståelige diagrammer.

Tag næste skridt med E-Miljø

Med lanceringen af Energi-modulet i E-Miljø er systemet nu en endnu stærkere allieret i din virksomheds arbejde med bæredygtighed, effektiv drift og compliance. Missionen er at gøre arbejdet indenfor miljø og arbejdsmiljø så simpel som muligt. Energi-modulet gør ESG-rapportering ikke kun muligt, men også enkelt og integreret i den daglige drift – så kan du fokusere på det, der skaber omsætning i din forretning.

Om E-Miljø

E-Miljø systemet fra ABAS Miljøservice er skabt til virksomheder, der ønsker at effektivisere deres drift og gøre det nemt at styre opgaverne indenfor miljø og arbejdsmiljø. Med innovative løsninger inden for bl.a. miljø, arbejdsmiljø, affaldshåndtering, kemi- og eftersynsstyring hjælper vi virksomheder med at skabe en bæredygtig fremtid.

Om ABAS Miljøservice

ABAS er en non-profit forening ejet og stiftet af autobranchen med over 35 års erfaring i at håndtere autobranchens affald, miljø og arbejdsmiljø.

Kontaktinformation

For yderligere information om Energi-modulet, kontakt ABAS Miljøservice på 78 70 18 48 eller læs mere på www.abas.dk.
Pressekontakt: Maria Hindkjær Bonet Clar E-mail: mc@abas.dk Tlf.: 81 45 01 02