Årets fest – og gratis markedsføring

Klaus Krabbe
Dansk Bilbrancheråds landsformand Henrik Pedersen med den pris som rådet vandt for Årets Åbent Hus til bilbranchens prisfest Auto Awards 2017.

Bilbranchens store fest Auto Awards 2017 afholdes til november. Se mere på Auto Awards hjemmeside og skynd jer at tænde pc’en for sidste frist for at indsende nomineringer er i morgen fredag den 17. august.

AUTO AWARDS ER EN FANTASTISK MULIGHED FOR GRATIS MARKEDSFØRING SÅ SKYND JER AT NOMINERE BÅDE JERES EGEN OG NABOENS VIRKSOMHED. SENEST PÅ FREDAG!

Cirkusbygningen i København danner igen rammen for dette års begivenhed, når den røde løber rulles ud for at byde velkommen til kendte og mindre kendte fra bilbranchen.

Dansk Bilbrancheråd vandt prisen for Årets Åbent Hus sidste år for sin Bilfestival, der blev afholdt på Egeskov Slot i samarbejde med Værkstedernes Indkøbsforening.

På hjemmesiden kan der læses om og købes billetter til Auto Awards gallafest tirsdag den 27. november. En god idé til en festlig aften i lokalforeningen.

Ud over værksteder og forhandlere kan der nomineres i mange andre kategorier. Se alle kategorier her, og når I skal nominere, så er det via dette link.