10,8 millioner kroner til jer fra Topdanmark!

Grundet et godt skadesforløb i 2021 betyder det, at der i denne uge blev sendt et rekordhøjt bonusbeløb på hele 10,8 millioner kroner afsted til medlemmer med forsikringer hos Topdanmark.

På grund af en rigtig god partneraftale mellem Dansk Bilbrancheråd og Topdanmark, samt at medlemmerne har undgået større forsikringsskader i 2021, kan forsikringstagere hos Topdanmark glæde sig over en bonus-udbetaling i denne uge. 

Bonussen er rekordstor og lyder i alt på hele 10,8 millioner kroner!

Medlemmernes enkelte bonusbeløb afhænger af, hvornår medlemmet har tiltrådt forsikringsordningen via Dansk Bilbrancheråd samt medlemmets årlige størrelse på præmieindbetaling.

Tjek din Nemkonto

Bonussen blev udbetalt onsdag d. 15. juni og torsdag d. 16. juni. 

Tjek derfor din Nemkonto. Hvis du har forsikringer hos Topdanmark, men mod forventning ikke modtager en bonus, så kontakt administrationschef Per Nielsen på pbn@dbr.dk eller telefon 40640510.

Der er ikke informationer på overførelsen om, at det er overskudsdeling og beløbet er blot anført som overført fra DBR. Der er blevet afsendt et bilag med fysisk post. Hvis du om 14 dage ikke har modtaget brevet, så kontakt Marianne Engquist fra sekretariatet på tlf. 41948160.

Med årets bonusudbetaling har Dansk Bilbrancheråd udbetalt mere end 22 millioner i samlet bonus til vores medlemmer gennem de seneste 3 år.

Henvendelse

Såfremt du har spørgsmål til din bonus eller andet, er du velkommen til at kontakte Per B. Nielsen på telefon 40 64 05 10.