DBR Arbejdsgiverforening - En fantastisk studietur er veloverstået

DBR Arbejdsgiverforenings studietur til Bologna var intet mindre en fantastisk. Lamborghini, Ferrari og Pagina fyldte programmet sammen med masser af godt netværk. 

13 mestre fra DBR Arbejdsgiverforening var tilmeldt til studieturen, der blev afholdt af DBR Arbejdsgiverforening og Dansk Metal i den fælles samarbejdsfond under Arbejdsgiverforeningen. 

De 13 mestre havde hver især tilmeldt sig med en lærling, og derudover deltog bestyrelsen fra fonden med 2 personer fra hhv. DBR Arbejdsgiverforening og Dansk Metal.

Lamborghini, Paganis og meget mere

Studieturens faglige elementer bestod i virksomhedsbesøg, hvor produktionen af Lamborghinis SUV Urus og Paganis individuelt opbyggede luksusbiler, p.t. primært af typen Utopia, var omdrejningspunktet. Begge dele var utrolig spændende at høre nærmere om for både mestre og lærlinge. 

Turen bød også på museumsbesøg om både Ferrari, Lamborghini og Pagani og der blev også tid til en rundvisning på en lille balsamico-vingård, hvor der under den efterfølgende frokost blev smagt på forskellige konstellationer af balsamico-eddiken på mad; hvem kunne vide, at en 25-års eddike smagfuldt kan anvendes på vanilleis?

De planlagte fire dage gik hurtigt og såvel de unge som de voksne fik netværket om alt fra værkstedsdrift til håndtering af overenskomsterne. 

Alt i alt en ualmindelig god tur, som nok har været længe undervejs, men bestemt har været værd at vente på. 

Fra arbejdsgiverforeningens side skal der lyde en stor tak til såvel deltagerne for at bakke op, men også til rejsebureauet Travel4company, der på alle måder have lagt sig i selen for at skabe de bedste rammer for den vellykkede studietur. 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt Johanne Berner på jbh@dbr.dk eller tlf. 22415103.