Et brag af en sæsonafslutning: Tun Din Fremtid-raceren vandt DS3-cup mesterskabet 2024!

D. 29. september afholdt Tun Din Fremtid et stort VIP-sponsorarrangement for alle interesserede Dansk Bilbrancheråd-medlemmer ved finaleløbet ved Jyllandsringen. Der var lovet spændende race og god mad til dagens gæster, og der blev leveret i stor stil. 

Vejret bød på solskin og en skyfri himmel, da både kørere og bilinteresserede mødte op på Jyllandsringen til finaledagen for denne sæson.

Alle interesserede medlemmer af Dansk Bilbrancheråd var indbudt til et festligt sponsorarrangement for at følge finalen i TCR og DS3-cuppen.

I alt var der mødt lige omkring 30 medlemmer op på finaledagen for at overvære Tun Din Fremtids fantastiske lærlingeracingteam, som består af de fremragende rollemodeller og mekanikerlærlinge, som kampagnen også bruger i sin markedsføring. 

En flot mesterskabstitel 

Det var en rigtig god og spændende dag, der bød på både lækker mad, rundtur og oplæg hos kørere og lærlinge, et kig på bilerne og oplæg fra én af bagmændene bag teamet. Martin Jensen, ejer af Insight Racing, fortalte sammen med lærlingene, om hvordan det er at være en del af et mekanikerhold på en racerbil. 

Sidst men ikke mindst bød weekenden på et brag af intense finaleraces, hvor Milan Rytter kørte vores Tun Din Fremtid DS3 racer til sejr med en førsteplads gennem både heat 1 og 2, og vandt samtidig DS3-cup mesterskabet 2024! 

Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulenten Lucas Hultgren udtaler;

Vi havde en rigtig dejlig og hyggelig dag med alle de fremmødte medlemmer ved Jyllandsringen til finaleløbet, hvor de fremmødte medlemmer i den grad fik alt hvad de kom efter i både gode racing-oplevelser, dejlig mad og drikke og den helt store VIP-oplevelse med lokale direkte ned til banen.

Medlemmerne fik set og talt med alle kampagnens rollemodeller, mekanikerlærlinge og racerkørere tilknyttet Tun Din Fremtids lærlingeracingteam, og så gjorde det jo kun dagen bedre at Milan Rytter, kører af Tun Din Fremtids DS3 racerbil, ikke blot kørte sig til sejr i både heat 1 og 2 men også lige vandt DS3-cup mesterskabet 2024! 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, kontakt her lærlingekonsulent Lucas Hultgren på mail lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.