Fik du læst: Netværket lige ved hånden - DBR Medlemsapp

Søren Larsen fra Larsen Autoindretning er en af de heldige vindere af et gavekortet på 2000 kr til Small Danish Hotels.

Har du behov for hjælp til genstridige biler eller brug for at leje special-værktøj, så download Dansk Bilbrancheråds medlemsapp "DBR Medlem". Så er dit netværk altid lige ved hånden - og er du ny bruger, har du mulighed for at vinde et hotelophold til kr. 2000! Læs eller genlæs artiklen om fordelene for dig ved DBR Medlemsapp.

Dansk Bilbrancheråds medlemsapp giver en helt unik mulighed for, at du nemt kan få hjælp af dine medlemskollegaer.

Arbejder du på en bil, som har genstridige problemer, så kan du i appen under fanen "specialviden", finde medlems-kollegaer, som stiller sin hjælp til rådighed. 

I appen kan du nemt trykke på ikonet "ring op" eller "send sms", og dermed er hjælpen fra dine Dansk Bilbrancheråds medlemskollegaer altid  lige ved hånden. 

Specialværktøj

Appen rummer desuden afsnittet "specialværktøj", hvor du fx kan leje en BMW original test eller et Ford Ecoboost knastblokeringssæt eller andet specialværktøj. 

Du kan selvfølgelig også sætte dit eget specialværktøj eller services til udlejning.

Herudover er appen suveræn til at oprette sager på værkstedet, kommunikerer med kunderne via sms og app samt dokumenterer aftaler.

Alt sammen noget, kun medlemmer af Dansk Bilbrancheråd har adgang til. Helt gratis.

Vind et hotelophold til kr. 2000 kr.

Har du endnu ikke downloadet appen, så download den fra Google Play eller App Store. Søg på DBR Medlem. 

Du bruger samme e-mail og login som til dbr.dk.

Første gang du benytter appen, så er du med i lodtrækningen om et gavekort til Small Danish Hotels til en værdi af kr. 2000,-. Vi trækker en ny vinder hver måned gennem efteråret.

Sidste vinder blev Søren Larsen fra Larsen Autoindretning i Ringkøbing. 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef Majbrit Berthelsen på tlf. 40184884 eller kørende konsulent René Eriksen på tlf. 40465561.