Tun Din Fremtid afholdt stort lærlinge-arrangement ved Padborg Park!

Tun Din Fremtid-kampagnen afholdt i lørdags et stort lærlinge-arrangement for alle interesserede lærlinge fra hele landet i Dansk Bilbrancheråd 

Arrangementet var et gratis og eksklusivt VIP-sponsorarrangement kun for lærlinge i Dansk Bilbrancheråd for at give alle de deltagende lærlinge en fantastisk dag ved Padborg Park til Night racet, og hele 60 lærlinge fra rundt om i hele landet deltog.

Arrangementet blev skabt for at give dem en masse fede oplevelser og ryste dem sammen socialt på kryds og på tværs.

VIP-oplevelse for 60 lærlinge

Dagen bød på en fantastisk dag fyldt med fede oplevelser og stemningen var tårnhøj iblandt de fremmødte 60 lærlinge, der i den grad fik en eksklusiv VIP-oplevelse ved Padborg Night Race.

Tun Din Fremtid havde til anledningen sørget for et VIP-telt helt nede ved banen, klods op af langsiden, sådan at lærlingene kunne følge vores Tun Din Fremtid racere give den gas direkte fra deres VIP-telt. Der var gratis mad og drikke hele dagen fra teltet til alle de mange lærlinge, med lækker buffet og drinksvogn, med alt hvad hjertet kan begære.

Udover alt dette fik de alle sammen deres helt egen lækre Tun Din Fremtid hoodie, som de tog på, sådan at Tun Din Fremtids slogans med "Bliv Mekaniker Nu!" og kampagnens velkendte håndtegn, var dominerende ved Padborg Park hele dagen igennem!

En stor TAK til alle de mange flotter sponsorater fra Dansk Bilbrancheråds lokalforeninger! 

Udover de lækre faciliteter og de mange spændende løb som lærlingene kunne følge direkte fra deres telt, fik de også en rundtur og rundvisning på Padborg Park samt mødte vores racerkørere, mekanikerlærlinge, racing-mekanikere og rollemodeller.

Desuden fik de unge en rundvisning og oplæg af Martin Jensen i Insight Racing-teltet, hvor de så vores TCR Tun Din Fremtid racer og hørte om vores Tun Din Fremtid lærlingeracingteam, "Touringcar Academy". 

Det var lærlingekonsulent Lucas Hultgren, der stod for arrangementet på Tun Din Fremtid og Dansk Bilbrancheråds vegne;

Det var en fantastisk god dag ved Padborg Night Race, og det var tydeligt at mærke på de mange lærlinge at vi havde skabt et arrangement de virkelig satte pris på. Alt var betalt af Tun Din Fremtid og alle lærlinge fik deres egen lækre kvalitets hættetrøje med hjem.

Vi er i Tun Din Fremtid oprigtigt rigtig glade for at kunne give noget tilbage, til Dansk Bilbrancheråd og Dansk Bilbrancheråds mange lokalforeninger, som i dén grad har støttet op om kampagnen og som stadigvæk på trods af de mange sponsorater, er kampagnens største og vigtigste sponsorer og samarbejdspartnere!

Tilmeld dig selv NU til årets sidste VIP-arrangement og kom med ud og få en fantastisk oplevelse!

Nu glæder Tun Din Fremtid sig til at gentage succesen allerede søndag d. 29. september, hvor vi afholder årets sidste store sponsor-arrangement, denne gang for alle Dansk Bilbrancheråds medlemmer, til det afgørende finaleløb hvor vores to Tun Din Fremtid racere skal køre og hvor både DS3- og TCR cuppen skal afgøres til DM finalen.

Så skynd dig at tilmelde dig nu ved lærlingekonsulent Lucas Hultgren på mail; lth@dbr.dk og kom med ud og oplev vores fantastiske lærlinge og rollemodeller "in action"!

Henvendelse

For tilmelding og/eller yderligere info, kontakt vores lærlingekonsulent, Lucas Hultgren, på mail: lth@dbr.dk eller på tlf. 30200848.