Dansk Bilbrancheråd - Overskudsdeling Købstædernes Forsikring - Bilag til dit bogholderi

Kære @member_name

 

Kære medlem af Dansk Bilbrancheråd,

 

Så er der overskudsdeling igen - takket være dit medlemskab af Dansk Bilbrancheråd og en rigtig god partneraftale med Købstædernes Forsikring.

 

På vegne af Købstædernes Forsikring er vi i Dansk Bilbrancheråd derfor rigtig glade for at kunne fortælle, at vi nu for 6. år i træk kan udbetale overskudsdeling til vores medlemmer, denne gang 2.489.960 kr. som samlet beløb.

 

Med årets bonusudbetaling har vi udbetalt næsten 6.7 millioner i samlet bonus til vores medlemmer gennem de seneste 3 år!

 

Din andel

Skadesforløbet i det forgangne år har igen været flot, og til dig kan Dansk Bilbrancheråd i samarbejde med Købstædernes Forsikring udbetale bonusandel for 2022 på kr. @amount, og beløbet vil ultimo november 2023 blive sat ind på din NemKonto.

 

Dit bonusbeløb afhænger af, hvornår du har tiltrådt forsikringsordningen via Dansk Bilbrancheråd, samt den årlige størrelse på din præmieindbetaling.

 

Hvis du har spørgsmål til din overskudsdeling, er du velkommen til at kontakte Per Borroe Nielsen på telefon 40 64 05 10 eller e-mail pbn@dbr.dk.

 

Med håbet om et lige så godt forsikringssår i 2023, vil jeg ønske dig en rigtig god jul.

Med venlig hilsen

Dansk Bilbrancheråd

 

Erik S. Rasmussen
direktør
                                                                                                                    @member_no