Bestyrelsesmedlem i DBR Nordsjælland

Kære medlem

Ved du, hvilke arrangementer, der kunne gavne lokalområdets værksteder? Eller hvordan DBR Nordsjælland bedst kan hjælpe sine medlemmer?

Har du ideerne, og lysten til at skabe en hjælpsom og stærk lokalforening, så kom og vær med i bestyrelsen for DBR Nordsjælland. Vi mangler lige nu et bestyrelsesmedlem og en suppleant, så skynd dig at læse videre og se i øvrigt også vedhæftede PDF-fil.

Som medlem af bestyrelsen, så er du med til at  

  • arrangere aktiviteter i lokalforeningen, faglige som sociale.
  • forvalte foreningens ressourcer
  • udarbejde hvilke mærkesager foreningen har og dermed;
  • hvilken retning DBR Nordsjælland, men også Dansk Bilbrancheråd, skal udvikle sig i.

Hvad kræver det?

Det kræver minimalt af arbejde!

Bestyrelsen mødes 3-5 gange om året, og der er mulighed for (men det er ikke obligatorisk) at deltage i Dansk Bilbrancheråds årlige repræsentantskabsmøde, hvor der er kort vej fra dine ideer til beslutningstagerne i hele branchen.

Hvorfor skal vi have en velfungerende lokalforening i Nordsjælland?

Lokalforeningen står for arrangementer, der både har fagligt, men også et socialt indhold, hvilket i sidste ende er med til at styrke og udvikle lokalområdets værksteder.

 Det er gennem netværket og snakken med andre mestre, at man får en indsigt i, hvilke tiltag der kan gavne ens eget værksted og hvilke maskiner og værktøj, som kan lånes/lejes i lokalområdet. Man får ideer, tips og tricks, som man ellers ville gå glip af.

 Herudover så bidrager DBR Nordsjælland til at opretholde kulturen med at fejre de udlærte svende, da lokalforeningen sponserer maden, når skolen afholder svendeprøve-arrangementer. Desuden bidrager DBR Nordsjælland til indsatsen for at tiltrække flere unge til faget, da lokalforeningen støtter kampagnen Tun Din Fremtid.

 

Så hvis du synes det lyder spændende at være en del af bestyrelsen og gerne vil høre mere, så tøv ikke med at tage kontakt direkte til mig på tlf. 23 44 39 58 eller min mail anders@undal.dk.

Næste generalforsamling, hvor man kan komme på valg som bestyrelsesmedlem eller suppleant, er tirsdag 25/10 på Græsted Kro.

 

Venlig hilsen

Anders Boas Larsen

Formand Nordsjællands Autoreparatør-Forening