Udlej dine værkstedsbiler gennem Autokonzept Biludlejning

Øget efterspørgsel skaber behov for flere udlejningsforretninger hos Autokonzept Biludlejning

Autokonzept Biludlejning søger i øjeblikket bilforhandlere og autoværksteder, der ønsker at drage fordel af biludlejning. Med Autokonzept Biludlejning får du en nem og sikker biludlejning, hvor du kan øge din indtjeningen ved at udleje dine salgs- og værkstedsbiler.

Om Autokonzept

Bag det innovative koncept for biludlejning står Dansk Bilbrancheråds gode samarbejdspartner; Værkstedernes Indkøbsforening (VI), der startede Autokonzept Biludlejning i 2018.

VI har 38 udlejningsforretninger spredt ud over hele landet, og herigennem stræber VI efter at opretholde en platform, hvor både bilforhandlere og autoværksteder kan udnytte potentialet i deres salgs- og værkstedsbiler.

Hver biludlejningsforretning får sit eget distrikt med et fornuftigt potentiale. Det er jeres egne biler, I lejer ud. Det kan være, at I har ledig kapacitet i jeres kundebiler eller vil benytte jeres salgsbiler.

Det tekniske

Værkstedernes Indkøbsforening stiller et omfattende, brugervenligt administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop. I vil få assistanse fra et aktivt hovedkontor, der vil hjælpe jer hver dag, både med de tekniske udfordringer såvel som med den nationale og lokale markedsføring.

Hvilken type leje?

Autokonzept Biludlejning tilbyder forbrugerne alt fra korttidsleje til weekendleje, ugeleje og månedsleje. Bilerne kan lejes nemt via bookingsystemet på www.lejbilen.dk eller ved direkte kontakt til udlejningsforretningerne. Da langtidsleje er blevet populært på tværs af landet, tilbydes kunder også minileasing med attraktive rabatter. For erhvervskunder er der mulighed for attraktive rabatter gennem en erhvervsaftale.

Henvendelse

Kunne Autokonzept Biludlejning være noget for dig? Så kontakt VIs Autokonzept-konsulent, Jens Spanggaard, på +45 41443019 for en uforpligtende samtale om dine muligheder eller send en mail på kundeservice@autokonzept.dk