Skal du være først i køen til SERMI-certificeringen?

Dansk Bilbrancheråd åbner nu for, at interesserede medlemsvirksomheder kan blive skrevet op til en hurtig certificering indenfor SERMI. 

Tidligere på ugen berettede Motormagasinet, at første værksted nu er certificeret i SERMI - certificeringen er sket i Sverige, og det er et lille, frit værksted, der har fået æren. 

Teknologisk Institut er på trapperne med at blive akkrediteret som CAB i Danmark - dvs. det organ, der skal varetage certificeringen af værksteder og medarbejdere, og allerede nu bør du derfor overveje, om du ønsker at blive certificeret. 

Dansk Bilbrancheråd forventer, at det værksted i Nordsjælland, der har været udpeget som test-værksted og samarbejdet med Teknologisk Institut herom, bliver certificeret lige så snart akkrediteringen af Teknologisk Institut er på plads - og derfra er det bare at springe om bord og lade sig certificere, hvis man ønsker at kunne tilgå sikkerhedssystemerne.

Er du interesseret, kan du blive skrevet op på den interesseliste, som Dansk Bilbrancheråd har åbnet for medlemmerne - det er ganske uforpligtende; men det sikrer dig en plads forrest i køen til den lovpligtige certificering - eksklusivt for medlemmer af Dansk Bilbrancheråd.

Sådan skriver du dig op

Listen varetages af juridisk chef Johanne Berner, og du bliver skrevet op ved at sende en mail med dine firmaoplysninger og kontaktperson hertil på jbh@dbr.dk.