Nyt fra Touringcar Academy – Tun Din Fremtid

Touringcar Academy - Tun din Fremtid lærlingeracerholdet

Racesæsonen er i fuld gang, og vores lærlingeteam på i alt fire Dansk Bilbrancheråd-lærlinge knokler derudaf for at holde vores to Tun Din Fremtid-racere kørende og vise, hvor fascinerende, inspirerende og fantastisk en profession og erhverv det er at være mekaniker, samt hvorfor de unge skal lære at tune deres fremtid!

Lærlingeteamet har i denne sæson indtil videre været i aktion til 4 løb i alt, og der er blevet produceret en masse fantastisk indhold til den unge målgruppe med vores mekanikerlærlinge i fokus.

Det er ikke svært, at vise det spændende ved mekanikerbranchen med så fantastiske rollemodeller som vores.

For selvom både Silas Rytter og Milan Rytter - vores to kører – viser, hvorfor de ikke blot er dygtige mekanikerlærlinge, men også store racingtalenter på banen, så er der ingen tvivl om, at den store succes, som de har haft på banen her ved de første motorløb, kun kunne lade sig gøre pga. vores talentfulde og dygtige mekanikerlærlinge, der allerede her i sæsonens første halvleg har leveret på topniveau!

Mekanikerlærlingene er forudsætningen for de hurtige biler - og det gode indhold til lærlingekampagnen

Særligt DS3-raceren har haft sine uheld i begyndelsen; første løb ved Padborg Park begyndte nemlig med et forfærdeligt uheld på banen. Det resulterede i, hvad der lignende en totalsmadring af bilen, men som lærlingene fik udbedret, repareret og gjort køreklar allerede til morgenen efter, sådan at Milan Rytter kunne køre videre, deltage i løbet og slå rekord i hurtigste omgang på banen. Flot arbejde af alle, som gjorde det nemt at vise det fedeste ved faget.

Gå endelig ind på vores sociale medier og se de sidste løbs vilde resultater og hændelser og se vores inspirerende mekanikerlærlinge i aktion. Vi er på både TikTok, Instagram, Facebook og LinkedIn, samt husk at du nu kan se TCR-løbene direkte på DR1 eller på nettet efterfølgende, hvor vores Tun Din Fremtid-logo virkelig kommer til sin ret og får fuld eksponering!

Vi er der for at sætte fokus på, hvor cool og spændende en uddannelse og karrierevej det er at blive mekaniker igennem vores rollemodeller - men det skader bestemt ikke, at Milan og Silas Rytter kører så fantastisk, og Silas Rytter fik sat ekstra meget fokus på vores Tun Din Fremtid-kampagne og vores lærlingeteam ved sidste TCR-race ved Ring Djursland, da han på imponerende vis vandt løbet overlegent mod alle de andre meget erfarne kørere!

Husk at DU kan komme og være med til et løb og møde vores fantastiske rollemodeller in action!

Vi er i gang med at planlægge et større arrangement for alle de medlemmer i Dansk Bilbrancheråd, der kunne have lyst til at komme og møde vores fantastiske rollemodeller in action og se både DS3-raceren og TCR-raceren køre, nærmere bestemt til DM-finalen ved Jyllandsringen d. 30/09-01/10 – nærmere info følger efter sommerferien i august, men skriv gerne allerede nu datoerne i kalenderen!    

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren på lht@dbr.dk