Nu er APV nemmere for din virksomhed

Nu er den lovpligtige APV mindre tidskrævende og nemmere at udføre for små og mellemstore virksomhed. ABAS Miljøservice har i samarbejde med Dansk Bilbrancheråd netop lanceret en APV-skabelon målrettet mindre virksomheder.

ABAS Miljøservice har introduceret en ny funktion i deres E-Miljø-system, der gør det lettere for små og mellemstore virksomheder at gennemføre arbejdspladsvurderinger (APV’er). Det er et lovkrav, at man som virksomhed med medarbejdere skal udføre en APV minimum hvert tredje år.

Udviklet i samarbejde med Dansk Bilbrancheråd

I samarbejde med Dansk Bilbrancheråd har ABAS Miljøservice udviklet skabeloner rettet mod det mindre værksted. Disse skabeloner gør det nemmere for dig at udføre APV’er, da spørgsmålene er tilpasset din virksomheds størrelse og behov.

Denne funktion sparer dig tid og penge. E-Miljø tillader elektronisk udførelse af APV’er med foreslåede spørgsmål, hvilket gør processen mere effektiv. Med få klik modtager alle medarbejdere et online APV-spørgeskema, hvor systemet kan sortere, hvorvidt en medarbejder har beskrevet eventuelle problemstillinger. I sådanne tilfælde kan du nemt lave handlingsplaner på disse - direkte i systemet.

Endnu en fordel er, at E-Miljø også har andre miljø- og arbejdsmiljø moduler. Et eksempel kan være ”Kemikalier”, hvor du kan holde styr på samtlige sikkerhedsdatablade og kemiske APV’er på tværs af dine kemileverandører.

Et andet eksempel er ”Eftersyn af udstyr”, hvor du får overblikket over tidligere eftersyn, og kan tilgå de lovpligtige eftersynsrapporter, samt få tilsendt en påmindelse om, hvornår det er tid til det næste eftersyn. Så slipper du for at huske på det i den travle hverdag.

ABAS er en af Dansk Bilbrancheråds gode samarbejdspartnere og er et selskab, der er oprettet og ejet af branchen selv. Det er derfor værd at udforske E-Miljø og se, hvilken værdi systemet kan skabe for din virksomhed.

Henvendelse

Kontakt ABAS Miljøservice på telefonnummer 78 70 18 48 eller mail: info@e-miljo.dk for yderligere vejledning. Deres team sidder klar til at vejlede dig.

Du kan også kontakte Dansk Bilbrancheråds kørende konsulent René Eriksen på re@dbr.dk eller tlf. 40465561, hvis du har spørgsmål.